Vagdosom magam de csak hogy figyeljenek rám! Ez miért van?
Figyelt kérdés
Szóval 2 éve csinálom azért kezdtem el hogy végre vegyenek már észre !
Először hegyezővel csináltam majd pár mélyebbet is csináltam pengével kb fél cm mélyet a karomon ...
Elegem van nem merek önmagam lenni a tanárnál jelentkezni egyszerűen szorongok és szeretném ha ki tudnám fejezni magam de nem merem egyszerűen félek egy csomószor próbáltam megfelelni pl most is :/ zavar ha néznek olyankor mindig vörös lesz a fejem ami nagyon zavaró. Jelenleg mindkét alkaromon csináltam néha jól is esik de általában azért csinálom hogy figyeljenek rám és mert elegem van :( menjek pszichológushoz vagy pszichiáterhez? Vagy nem ér semmit?
2017. nov. 28. 19:17
12/12 anonim válasza:
Írhatsz neki (akár névtelenül) e-mailt. Derítsd ki az e-mail címét! Valószínűleg ki van írva az orvosi szoba ajtajára. Akkor legalább tudod, hogy ki válaszol, tudod, hogy szakértő, nem csak itt valami tízéves kiskölyök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!