Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért várom el az emberektől,...

Miért várom el az emberektől, hogy CSAK RÁM figyeljenek?

Figyelt kérdés

Ha valakivel elkezdenék ismerkedni, új kapcsolatot kialakítani, csak akkor vagyok erre hajlandó, ha tudom, hogy úgymond rajtam kívül nincs sok másik barátja/beszélgetőpartnere.

Tehát ha látom, hogy népszerű, sok barátja (igazából már a 2-3-nál több is soknak számít) van az illetőnek (legyen az fiú/lány), akkor nem kezdek el vele barátkozni.

Tehát nem azt csinálom ilyenkor, hogy megpróbálom magamra vonni az illető figyelmét, hanem "ha mással is barátkozik, akkor velem nem" taktikát alkalmazom.

Ez igazából borzasztó és nem értem miért van.

Volt már, hogy direkt depressziós, sérült csajokat kerestem, mert tudtam, hogy nekik biztosan szükségük van valakire, mert gyaníthatóan nincs sok barátjuk.

17/F

2017. máj. 1. 08:03
 1/1 anonim válasza:
Mert önző vagy
2017. máj. 5. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!