Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vágdosom Magam segítség. Hoy...

Vágdosom Magam segítség. Hoy sokjak le rola?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

egyszer làtam ismerősőmnél higy vàgja magát ès aztán 1 hônap után énis elkezdtem csinàlni elöszőr még kicsiket aztan hétröl hétre méebbeket vágtam magamra és élvezem ha vágom magam probálom nem tudok leszokni egyszrűen nm megy legutobb tegnap vàgtam magam ... ugy érzem megnyugszok anyukámék is tudják ...HELP MEE HOGY SZOKJAK LE RÒLA (13/L)

#Vágdosás-Őnkártétel
2017. jan. 25. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Tudják? És nem tesznek semmit ellene? :O
2017. jan. 25. 22:31
 2/8 A kérdező kommentje:
De!!! Pszihologushoz iratak be elvetek toem mindn eles targyat ... de nem tudok le alni a vagdosasrol
2017. jan. 25. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
Vegyél egy Helyesírási szótárt és tanulj meg írni.
2017. jan. 25. 22:47
 4/8 anonim ***** válasza:
32%
Tanulj meg írni gyerek! Akinek ilyen barátja van, annak nincs szüksége ellenségre...
2017. jan. 25. 23:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Ő pszihiátriai kezelés erre a megoldás.Így tudsz róla leszokni.
2017. jan. 26. 07:49
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Próbáld esetleg a nyakadon a vagdosást.
2017. jan. 26. 09:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Húzz a csuklódra egy befőttes gumit ( azt a vékonyat). És ha érzed, hogy valami rossz van, csípesd meg magad vele. Nagyot tud csípni, és nyoma sem marad.
2017. jan. 26. 09:51
 8/8 anonim válasza:
Szia lehet hogy tudok segiteni mert énis csinálom De pár napja nem csináltam... Ha akarsz irj privi be is
2017. máj. 6. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!