Ez alvásparalízis volt?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam,hogy valami repülőben vagyok egy haverommal és vagy kiugrottak vagy kiestem,nem tudom.Volt nálam ejtőernyő,de nem tudtam,hogy kell kinyitni és ordítottam a haveromnak,hogy mondja el,hogy kell.Éreztem a zuhanást és nagyon valóságos volt.Közben felébredtem,láttam hogy itt vagyok a szobában,de továbbra is erősen éreztem,hogy zuhanok és nem bírok megmozdulni.Úgy éreztem,hogy ha most nem mozdulok meg azonnal,akkor tényleg lezuhanok és meghalok.Úgy kellett küzdenem,hogy a lábam vagy a karom megmozdítsam,de valahogy sikerült és felkeltem.Olyan volt kb.,mint a Rémálom az Elm utcában.2017. nov. 25. 11:41
2/4 anonim válasza:
szerintem ez csak egy intenzív rémálom volt.
Alvásparalízisben tipikusan az van, hogy azt érzed, ráült a mellkasodra valami lény és ezért nem tudsz megmozdulni
3/4 anonim válasza:
Második, az alvásparalízis nem csak ilyen. Nekem se mindig dekkol valami a mellkasomon, hanem pl. "leül az ágyra", "járkál" valaki, még azt is hallom, hogy dumál vagy röhög. Ha kinyitom a szemem, persze nincs ott semmi, de mozdulni még egy ideig nem tudok, amíg az agyam végre fel nem ébreszti a testemet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!