Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Netfüggő vagyok, mit tegyek?

Netfüggő vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Néhény hónapja egész nap a telefont nyomkodom, fekszem az ágyamban, és mindent elhanyagolok. A jegyeim szörnyűek, a hobbimra sem jut időm, ahogy semmi másra sem. Csak a Facebookra és a Gyakori kérdésekre. Egyre többször veszem észre, hogy tök unalmas mindkettő, de tovább nyomkodom. Suliból ahogy hazaérek, késő estig csak telefon, néha szünetekben is. A szemem is romlik, van, hogy a tábláig sem látok el. Most jutottam el arra a pontra, hogy ez egyszerűen nem mehet így tovább. Kedvetlen vagyok, fáradt, bár ebben a vashiányom is közrejátszik, na meg az elmúlt fél évben rengeteg dolog ért, és ezek elől is a telefonba menekültem. Mit csináljak?
2017. nov. 18. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Facebook és Gyakori kérdések kombináció csak akkor jön szóba, ha unatkozol, nem tudod mihez kezdj. Próbálj meg valami mást csinálni, például menj el sétálni, olvass egy jó konyvet, hallgass zenét, tölts időt a barátaiddal, skypeolj, főzz valami finomat, szóval, valami olyasmit, ami elég érdekes ahhoz, hogy lekösse a figyelmedet. A hobbidat is jó lenne folytatni, még akkor is, ha eleinte úgy érzed, nincs kedved hozzá.
2017. nov. 18. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi a hobbid?
2017. nov. 18. 21:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Focizom... Mikor éppen nem kockulok -.-
2017. nov. 18. 21:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy mindig unatkozom :D

Nem igazán jövök ki az emberekkel (nem a telefon miatt, sosem voltak barátaim)

2017. nov. 18. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát, a vashiányodat sürgősen kezeltesd. Nem csoda, hogy nincs benned életerő.
2017. nov. 19. 00:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt mintha én írtam volna. Én leszedtem egy cold turkey nevű alkalmazást. Be lehet állítani, hogy x ideig ne tudd használni a telefonodat. De én is mindig elbszom az időmet. Borzasztó.
2017. nov. 19. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!