Honnan tudom, hogy netfüggő vagyok? Mennyi idő után alakul ki?
Tünetei: Nagydolog elvégzése a forgószékben, csekkek be nem fizetése, antiszocializmus, ha szólnak hozzád nekik támadsz, éppen ha nincs net vered a falat
Kb ezek :D kialakulása 1hét kb
20/F
Szerintem leginkább az, hogy inkább a gép érdekel, fontos, hogy pl. a kedvenc játékaid, oldalaid mindig megnézd, ha nem gépezel akkor is gondolsz rá, sietsz haza, hogy leülhess.
Én eléggé gépfüggő vagyok, a párom mindig ki is oktat, ugyanakkor ő se bírja ki, hogy a jelenleg aktuális játékával ne foglalkozzon órákig.
Szerinte az a tarthatatlan, hogy én amikor hazaérek mindig ránézek a gépre, az online játékra telefonról is belépek, most is vele kellett volna mennem anyósékhoz vagy minimum készülni.
De pl. tesóm viszont nem is megy el otthonról csak munkába-iskolába, nincsenek csak netes barátai, a ruhái, kajája sem érdeklik igazán, de hogy a legjobb vinyója legyen, az fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!