Már megőrülök! Hogy változtassak? (Többi lent)
Egyszerűen már meghülyülök! Gimnazista vagyok és valamiért minden motivációm elvesztettem ha tanulásról van szó. A jegyeim mindig csak romlanak pedig tanulok rendesen és már nem tudom mit kellene tennem pedig még ezen a héten is írni fogok vagy 3-4 tantárgyból. Már rettegek az iskola gondolatától és a jövőmtől. Valamint attól is rettegek hogy hibázok mert már nem akarok ezzel az egésszel még több fájdalmat okozni a szüleimnek. Tudom hogy magamnak tanulok de jó látni mikor boldogok mert jó jegyet hoznak haza. Egyszerűen ez az egész annyira betett nekem hogy már az élettől elment a kedvem. Egyre magányosabbnak és szomorúnak érzem magam. Volt már valaki hasonló helyzetben? Van tanácsotok?
Előre is elnézést a hisztimért valamint rosszindulatú kommentekkel kíméljetek!
valamiért minden motivációm elvesztettem
Az okát kéne megtalálni, hogy miért vesztetted el. Egyébként teljesen átérzem a helyzeted, nyáron kezdődött egy olyan rossz időszakom, mint neked és az iskolapszichológus segítségével kb két hónap alatt rendbejöttem. Ha szeretnél beszélgetni erről, írhatsz nyugodtan, megpróbálok majd segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!