Mi a fene ez? Megőrülök? Elmulik magátol, vagy mennek orvoshoz?
Depresszió, szorongás, pánikbetegség. Menj el orvoshoz!
Magad is sokat tehetsz a gyógyulásodért. Szedjél az idegrendszert támogató vitaminokat, és sportolj napi szinten.
AZ élet értelmetlenségének a gondolata és az, hogy megijedsz ettől, egyáltalán nem egy káros, vagy beteg dolog... nevezhetjük pánikbetegségnek is, én ezt inkább áldásnak érzem (erősen pánikbeteg vagyok...), mert úgy érzem észreveszek olyat, amit az átlagember nem. Abba kellene már hagyni azt, hogy azonnal orvoshoz küldünk valakit ilyen "tünettel", hogy az nyugtatózza be és vegye el az intellektuális meg érzelmi képességeit.
Kérdező, neked annyit tudnék mondani, hogy üdv a klubban, tök normális hogy félelmetes ez az egész, de ne úgy gondolj magadra, mint aki beteg. Nem vagy az. Csak érzékenyebb. És ha valóban pánikbeteg vagy, akkor nagyon sok nehézséged lesz még vele. Nekem is van/volt. De rendben van ez így.
Éppen azért képtelenek az emberek egyedül kezelni és megismerni a pánikbetegségüket, mert a környezet elhiteti velük, hogy hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!