Magas dózisú Xanax szedesénél elképzelhető hogy egy nap utan mar elojonnek mellekhatasok?
Figyelt kérdés
Napi 5mg amit este veszek.Múltkor nem tudtam hozzájutni24oran belul ismét.Eléggé szarul ereztem magam.Vagy ez csak placebo lehetett?2017. nov. 11. 16:08
11/13 anonim válasza:
Igen, 24 óra. Rendesen kiürül a szervezetedből ennyi idő alatt. Vagy mint gondolsz, raktározol későbbre, évekre?
12/13 anonim válasza:
Én azt javasolnám, hogy ne BZD-t szedj (Xanax és társai), hanem valami olyan gyógyszert, ami rendbe hozza a szerotonin háztartásodat (pl. citalopram), és nem az agyadat szedálja le. Nagyon tünetfüggő, nem tudom a valódi problémádat, de szerintem beszélj a pszichiátereddel erről.
13/13 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy eredetileg alvas problemakra szedtem.Most meg mar ga egy ideig nem veszem be ez az ominozis 24ora.Felporgok nagyon elkezdek osszevissza kohogni amolyan potcselekvesnek ossze vissza teszek pakolok minden izgága leszek.Fènyek zajok idegesitenek.Furcsa erzes lesz urra rajtam
2017. nov. 12. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!