Magas dózisú Xanax szedesénél elképzelhető hogy egy nap utan mar elojonnek mellekhatasok?
Egyetlen szem után nem alakul ki függőség, szóval nem kéne megijeszteni a kérdezőt.
Az igaz, hogy a benzodiazepinek és származékaik függőséget alakítanak ki, de azért súlyos túlzásokba ne essünk...
Nekem is van, hogy beveszek egy Xanaxot vagy Frontint és másnap fáj kicsit a fejem, leszedált vagyok stb. Mindenkinél előfordulhat, ez mellékhatás.
Nem egy szemet szedek.Ott irtam h napi5mg.
De nem nagyon ertem a hozzaszolasaod valodi lenyeget.H jon ide h te masnap leszedalt vagy vagy mivan
Egy nap alkalmazás után még a heroin sem alakít ki depedenciát. Előfordulhat, hogy picit hiányzik az embernek a szer a hirtelen abbahagyás esetén, de fizikai, vagy lelki függőségről távolról sem beszélhetünk.
Gógyszerészeti tudomány szakos hallgató vagyok, szóval nem nagyon értem, hogy innen-onnan olvasott, hallott információk alapján miért kell badarságokat leírni. Nem kéne a szavakat sem összekeverni, nézzetek utána mit jelent a függőség szó! Ezen kívül még nem találtak fel olyan szert, ami valódi, fizikai függőséget alakít ki az első nap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!