Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Xanax 0,5 vízbe keverve....

Xanax 0,5 vízbe keverve. Velemeny?

Figyelt kérdés

Nem szeretnek kiterni a fuggosegre es az ezzel jaro ispatolasra.

Gyorsabban felszivodik, es kevesebb “kart” okoz vizben feloldva? Mintha csak ugy siman szedem?

Kb 6 honapja szedem. Eleinte napi egy levelell, sikerult mersekelnem napi 1,20 mg-ra.

Ez a napi 1,20 mg kb 4 honapja megy. Ezt tartom, se tobb se kevesebb, ennyi kell. Nem szandekozom novelni, sem csokkenteni meg.

Csak arra lennek kivancsi, hogy vizben oldva jobban kifejti a hatasat, gyorsabban, hosszabb ideig hat mintha csak bevennem? Es hogy igy nem karosabb-e hogy vizbe keverem?

2017. okt. 30. 23:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Milyen emberek vannak...
2017. okt. 30. 23:25
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Triálásnak hívják, és károsabb, mert hamarabb jut az agyba, így gyorsabban üt. Ha ez a célod, akkor inkább törd össze két kiskanál közt, és egy korty teával, vagy üdítővel vedd be. Mindkét módszer a drogozás kategória. Muszáj leírnom, hogy próbáld lassan elhagyni a xanaxot, mert csúnya károkat okoz az agyban, amiért később súlyos árat fogsz fizetni. Tudom, mert függő voltam. Ha a leszokáshoz segítség kell, írj nyugodtan. Fél év múlva már nem biztos, hogy fogsz tudni egyáltalán írni.
2017. okt. 30. 23:27
 3/23 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt.

Nem vagyok fuggo. Tonkre ment a kapcsolatom, es most ez az egyetlen dolog ami tartja bennem a lelket. Ismerem mar ezt, voltam fuggo, eleg kemeny fuggo, de sikerult letennem annak idejen is.

Most is fog menni, de jelen helyzetem nem engedi meg.

Ezert is kezdtem el a napi egy level csokkenteset.

Amint helyrejon valamikepp az eletem az elso dolgom, hogy elhagyjam a xanaxot.

Es igen, tisztaban vagyok a kockazatokkal, jelentkeznek is, kiapadt a szokincs, duhrohamok stb. (Tudod milyen)

Probalom ellensulyozni es tovabb csokkenteni novenyi dolgokkal, valerianakkal, de sajnos nem nagyon hatnak, igy marad a xanax meg jodarabig.

Kb 2-3 evig.

Remelem nem tesz nagyon nagy kart addig, bizok benne hogy a fiatal szervezetem valahogy megbirkozik vele, bar lehet nem.

Majd meglatom.

2017. okt. 30. 23:55
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idő szedés után már szerintem kialakult régen a függőség.
2017. okt. 31. 06:59
 5/23 anonim ***** válasza:
Az, hogy valamilyen hatóanyag növényből származik, az még nem azt jelenti, hogy nem lehet kártékony. (egy csomó mérgező növény van)
2017. okt. 31. 07:01
 6/23 anonim ***** válasza:
2-3 év nagyon sok idő. A xanaxszal nem oldod meg a problémát, csak félreteszed. Érdekes, hogy azt mondod, "majd akkor leteszem", meg "egyszer már sikerült"... a visszaesésből sokkal nehezebb felállni.
2017. okt. 31. 14:25
 7/23 anonim ***** válasza:
Egyébként már abból is látszik, hogy függő vagy, mert tagadod. Kérj segítséget, ha nem akarsz (hogy téged idézzelek) "nagyon nagy károkat" okozni.
2017. okt. 31. 14:27
 8/23 A kérdező kommentje:

Regen kb 4 evvel ezelott ugyan ezt csinaltam. Aztan sikerult jobbra alakitanom az eletem, igy “szarazon” letudtam tenni. 2 evig nem is kivantam, nem kellett semmilyen gyogyszer, most tonkrement minden korulottem. Nem vagyok fuggo, ha nem szednem mar reg megoltem magam.

Elhihetitek, nem jo dolgomban szedem....kenytelen vagyok szedni, mert ha nem szernem akkor neki a dunanak. Es ez nem azert van mert fuggo vagyok, csupan elrejti azt az erzest ami neki indit a dunanak. Remelem ertitek.

Nem tudok mit tenni most, ez van....mint ittam, ha sikerul kimasznom ebbol akkor abbahagyom, sot, mikor nornalis az eletem totalisan nem kivanok semmilyen gyogyszert, de amikor “tettel valamit, tonkre tettel valakit, es cipeled a dolgot” akkor muszaly.

Jarok pszichologushoz, kulonbozo onsegito korokbe, de semmi eredmeny. Tettem lepeseket, hogy kizokkentsem magam ebbol a helyzetbol, de kevesnek bizonyultak.

Hosszu ido lesz a felepulesem....es csak ismetelni tudom magam....remelem 2-3 ev xanaxozas nem tesz makd tonkre annyira. Mert kb ennyi ido kell ahhoz, hogy felepuljek. Ez van. Bizom a szerencseben.

Koszonom az eddigi valaszokat!

2017. okt. 31. 15:00
 9/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem szégyelled magad, hogy ilyen gyenge, jellemtelen ember vagy?
2017. okt. 31. 15:16
 10/23 anonim ***** válasza:

"Es ez nem azert van mert fuggo vagyok, csupan elrejti azt az erzest ami neki indit a dunanak. Remelem ertitek."

Igen, én értem, te nem érted a saját helyzeted. Ez a függőség, függsz a gyógyszertől. Abba kellene hagyni a problémáid elől menekülést, és komoly segítséget keresni minél előbb. A gyógyszer csak a tüneteket nyomja el, nem gyógyít meg. Nem leszel jól mentálisan sem, ha tönkrevágod a tested, és akkor cseszheted a "szerencsédet". Ráadásul orvosi felügyelet nélkül szeded a xanaxot, biztos nem a pszichológus írta fel.

Tenni kell a problémáid ellen, nem ígérgetni, hogy így, meg ekkor jobb lesz és akkor leteszem. Pszichiáterhez, sürgősen.

2017. okt. 31. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!