Xanax 0,5 vízbe keverve. Velemeny?
Nem szeretnek kiterni a fuggosegre es az ezzel jaro ispatolasra.
Gyorsabban felszivodik, es kevesebb “kart” okoz vizben feloldva? Mintha csak ugy siman szedem?
Kb 6 honapja szedem. Eleinte napi egy levelell, sikerult mersekelnem napi 1,20 mg-ra.
Ez a napi 1,20 mg kb 4 honapja megy. Ezt tartom, se tobb se kevesebb, ennyi kell. Nem szandekozom novelni, sem csokkenteni meg.
Csak arra lennek kivancsi, hogy vizben oldva jobban kifejti a hatasat, gyorsabban, hosszabb ideig hat mintha csak bevennem? Es hogy igy nem karosabb-e hogy vizbe keverem?
Akkor tegyem le es oljem meg magam.
Volt mar ongyilkossagi kiserletem, nem jott ossze. Akkor bekerultem a zart osztalyra.
Pszichiater antidepot irt fel, nem hasznalt...feiet masikat, az sem. Aztan megint eyet az sem.
Meguntam. Mar ott tartottunk hogy napi 400 mg antidepot nyomott belem, amitol hulyet kaptam. -.-
Aztan kozben pszichotikumot is irt. Hat a vilagomatbse tudtam.
KOSZONOM SZEPN A PSZICHIATEREKET KIHAGYOM.
Regen is meggyult veluk a bajom, eddig 8 pszichiater segitseget kertem, mind tomte belem a gyogyszert 3-400 mg-amot. Hogy ebbol kerek? Kossz nem. Hogy azt se tudjam merre allok arccal? Kosz nem.
Elvagyok a xanaxxal, sokkal jobban erzem magam. Vagy menjek be a pszichiatriara ahol ugyan ezt csinaljak? Zombit belolem? Kosz nem ;) elvagyok a xanaxxal.
Elbol az ongyilkossagi szuicid gondolataim miatt kezdtem el szedni.
Es abbamaradt. Miutan elkezdtem a xanaxot.
Hiaba szedtem a pszichiater altal felirt gyogyszereket, ssemmit se hatottak. Meg rosszabbul letem toluk. Hogy kerek belole? Kossz nem!
A masik....igen, jellemzelen sz/\r alak vagyok. Mert tok ho eletem volt, es feszegettem a hurt, es pontosan tudtam hogy igy fogom vegezni, de en nem....nem huztam lenmagam, feszegettem a hatart....aztan ide jutottam. Megerdemlem. Elfogadom.
Csak ne papoljatok nekem a karos hatasokrol. Mikozben a pszichiatria csak bedaralja az embert.
Voltatok mar zart osztalyon? Nyilt osztalyon? Tudjatok mi megy ott? Igen? Akkor ertitek! Nem....akkor nem ertitek!
Rossz szakemberhez és rossz csoportba jársz, ha ilyen lelkiállapotban vagy ezek mellett is.
Ismerek olyat akit pont a pszichológusok ,meg az ilyen csoportok tartottak benne egy hozzádéhoz hasonló helyzetben.
Akkor meg mirol beszelunk?
Arrol hogy nem akarom azt hogy a pszichiatria kicsinaljon? Igen, epp a nyiroben haltam meg, egy olyan gyogyszertol amit mar eges reg betiltottak, de a nyiro meg a mai nalig hasznalja, jott az allergias reakcio...dr-no rosszul erzem magam, semmi baj fekudjon vissza majd elmulik. Aztan elkezdtem fuldokolni, stb. Vagy menjek a del pestibe? Ott megrosszabb.
Menjek fizetos pazichiaterhez? Voltam...ugyan ez a sema!!! Szedje szedje amit irtam, de nem hat, akkor noveljuk az adagot, ket hettel kesob dr-ur semmi hatasa, semmi baj, noveljuk meg!! Ket hettel kesobb nem volt entudatom, noveljuk az adagot!!!!
Az a furcsa bennetek hogy irtok irtok de semmi informaciotok a dolgokrol.
Leoltotok hogy fuggo xanaxos, de higyjetek el, ez meg egy jarhatobb ut mintha orvosi eloirasra szednem az orvos altal felirtakat.
Hogy fuggo vagyok?
Nem!!!
De ti meg azt sem tudjatok hogy mi az hogy fuggo, fugges!!!
Annyi hogy szedi szedi mert nem tud meglenni nelkile, igen ez egy fugooooo!!!!
Szanalmasak vagytok, lapozzatok fel par addiktologiai konyvet es menjetek be a pazichiatriara par hetre, aztan irkaljatok hogy fuggo fuggo.
Ez nem fugges. Csupan it a gyogyulas fele.
Fugges az higy nem akarom kinyirni magam? Igy tudatosan szedem? Megtartva a mg-amot? Nem novelve? Sot, csokkentve? Fugges az hogy szedem mert nem akarok meghalni? Fugges az hogy muszaly szednem mert ha nem szedem akkor kinyirom magam? Fugges az hogy eletben akarok maradni? Fugges az hogy jarok pazichologushoz es igy tudtam csokkenteni? Fugges az hogy a napi egy levelrol letudtam csokkenteni napi 1,20 mg-amra? Fugges az hogy nincs mas lehetosegem? Csak ez a gyogyszer? Fugges az hogy leszeretnem majd tenni mikor ugy erzem hogy az osszeomlott eletem valamennyire helyrejott? Fugges az hogy....mindegy.
Nem kerek tobb valaszt.
Udv
"Hogy fuggo vagyok?
Nem!!!
De ti meg azt sem tudjatok hogy mi az hogy fuggo, fugges!!!
Annyi hogy szedi szedi mert nem tud meglenni nelkile, igen ez egy fugooooo!!!! "
"Fugges az higy nem akarom kinyirni magam? Igy tudatosan szedem? Megtartva a mg-amot? Nem novelve? Sot, csokkentve? Fugges az hogy szedem mert nem akarok meghalni? Fugges az hogy muszaly szednem mert ha nem szedem akkor kinyirom magam? Fugges az hogy eletben akarok maradni?"
Te konkrétan azt állítod, hogy belehalnál, ha nem szednéd. :D Te vagy troll vagy, vagy súlyos beteg.
Képzeld, bármilyen pszichológiai képzésen azzal kezdik, hogy a betegnek NINCS betegségtudata, ergó a függő nem ismeri be, hogy BIZONY FÜGGŐ.
Csinálj, amit akarsz. Mi szóltunk, magadra vess a későbbiekben, hogy nem voltál képes lejjebb adni az egódból, hogy lásd: nekünk van igazunk. Hülyeségre nincs gyógyszer.
Nem erted. Mndegy.
Akkor kerlek mondj olyan lehetoseget ami jobba tenne a helyzetem. Ha tudsz magadba ne tartsd. Ird le. Erdekelne.
Pszichoterapia kilove, onsegito korok kilove, pszichologus kilove, muveszet terapia kilove (negy eve hatott, most az sem). Csalad, baratok szeretete, gondoskodasa kilove, korhaz kilove, iras (vers, a bennem levo sz/\r kiirasa) kilove. (Irok irok magamrol de semmi hatasa most). Hobbi keresese onmagam lefoglalasa....ideig oraig megy. Pl talalok valamit a neten erdekel a tema olvasok rola utana jarok stb, kicsit elveszi a figyelmem, (olyankor kevesebb xanax is kell) de kilove ez is mert ket nap utan visszajon a sz/\r hogy mekkora egy ge€&i voltam es ugyan ott vagyok.
Szoval? Otlet?
Ha van valami azonnal ird le.
Hulyeseg? Ego?
Ugy latszik hogy az eletben maradas akkor hulyeseg? Es ego?
Ez nekem uj mar boccs! :) ;)
Van betegsegtudatom, nem vagyok beteg. Az van hogy tonkrement az eletem. Fentrol le a melybe. Ez pedig nem betegseg ugyebar. Vagy??? Na akkor ez mi? Ha ennyire osztod az eszt akkor kerlek ird le nekem hogy milyen betegseg az hogy valaki a boldogsagbol egy elkovetett hiba miatt lekerul a melybe. Definiald tamaszd ala, kerlek szepen, linkelj oldalt ahol ez....BETEGSEGKENT van feljgyezve.
Fugges? Megegyszer irom. Az eletben maradas fugges? Ha jelen pillanatban csak “segitseggel” megy?
Ha lerakom az agyam felhozza hatvanyozva a sok sz/\rt, es nem birom el, es jon a dunaba megyek erzes, es megyek is, mert ez mar sok, amit elkovettem.
Szoval? Kinek is van igaza? Nem az van hogy altalanositotok? De!!!!
Hat ez szegenysegi bizonyitvany toled. Irom...olvass par konyvet, tudakolj, ismerd meg, ismerd ki...utana irj.
En aztan Nem haragszom.
Ezt meg nem tudom, addiktologiailag eljon majd a ido, amikor mar nem fog hatni, felek is tole.
Abban bizok, hogy addigra mar rendezodik az eletem, de most ez a 2-3 ev, elegge kritikus, krizis helyzet lesz.
De talan ez igy is van jol.
Hogy mitol vagyok igy most? Hmm....mitol ment tonkre az eletem? Hmm...legyen annyi eleg, hogy 8 eve csak maszok es esek.
8 eve a melybol maszok fel a nagy hapybe, tok jo olyankor, van kapcsolatom, boldog vagyok, gyogyszermentes, dolgozom stb. De aztan elb/\szom.
Ugy b/\szom el, hogy tudom, hogy igy vegzem mint most, es tekeredek, megorulok, de ezt tudom, tudom, hogy fajni fog, tudom, hogy totalisan szetfogok esni....de egyszeruen nem tudom elkerulni, hogy ne b/\sszam el. Es ez megy mar 8 eve, magasra maszok, melyre esek.
Es most azert vagyok ennyire “ki” mert most tudatosult bennem, hogy 8 ev elment az eletembol es hiaba a nagy szovegek, (megtanultad a lecket?) (na milyen volt az alkoholizmus? Ugye tobbe nem fogod elkovetni a hibakat?) (ugye megtanultad a dolgot? Ugye ez most jo lecke volt?) semmire se jutottam, semmit se tanultam, 8 eve csak ugyan az megy es mar nem birom, 8 eve ugyan az, 8 eve pontrol pontra ugyan az a fektetett nyolcas tortenik, mar nem birom. Gozom sincs hol a kiut, merre hany meter, hogy csinaljamnlegkozelebb a dolgot....hogy tudatositsam magamban, hogy legkozelebb ne kovessem el azokat a hibakat, hisz az se tudott jobb utra teriteni hogy 2 evig kb hajlektalankent eltem, mint valami utolso kivert nyomorult korcs kutya.
Ez a kiakadasom oka. Es majd lesz legkozelebb, akkor ugyan igy elfogom ba/\szni. Elore tudom.
Unalmas forgatokonyveket elek, 8 eve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!