Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Eddig Xanax 0,25-öt szedtem,...

Eddig Xanax 0,25-öt szedtem, de most nincs sehol, a patikában Frontint kaptam helyette. Lehet, hogy más a hatása? Olyan mintha jobban elnyomna.

Figyelt kérdés
2017. okt. 14. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Teljesen ugyanaz a kettő csak más cég gyártja. Ha megnézed, még a betegtájékoztató is teljesen ugyanaz, mindkettő alprazolam hatóanyagú.
2017. okt. 14. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:
A Frontin engem is teljesen elnyomott, nem szerettem szedni. El is hagytam kb 4 hét után (orvossal együttműködve).
2017. okt. 14. 18:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy most a Xanax országosan hiánycikk és ezt adták helyette,de majd szólok a dokinak,hogy írjon fel és valahol azért megpróbálom kiváltani,mert ez nagyon elnyom és hirtelen. Hiába ugyanaz minden benne :(
2017. okt. 14. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak a márka más. A hatóanyag ugyanaz. Beképzeled.
2017. okt. 15. 18:51
 5/6 bensdorp ***** válasza:

Egyénenként néhány %-os hatáseltérés előfordulhat a kettő között. Ha túl soknak érzed, próbálj csak felét bevenni! Xanaxot egy darabig nem fogsz kapni sehol, mivel ami hiánycikk, azt egy patika se tudja beszerezni az országban. Egy kivétel van: Európa Patika Budapesten, mert ők külföldről szállítanak be, viszont ott jóval magasabb árra kell számítanod.

egy gyógyszerész

2017. okt. 16. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a hatóanyag (alprazolam) csak a tabletták hatóanyag eltérése más.
2017. okt. 29. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!