Ezt okozhatta a xanax vagy ez a depresszió volt?
erre tudnátok válaszolni:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
ez is az én kérdésem. hátha tudtok rá válaszolni. ment a zöld kéz.
Elsore lehet. Nem mondom biztosra most, szeretnem tudni, milyen dozisban kaptad. Az alapjan mondhatok biztosat. En pl a sok ules/fekves utan is osszeesek ha felkeltem, mert leesik a vernyomasom. Nekem 2mg xanax se eleg ahhoz hogy ontudatlanul a foldre zuhanjak. Persze a tudatossag megtartasa mellett volt mar arra pelda , hogy osszeestem, de hatas alatt. Fejeltem villamost is, de midazolam hasznalatakor (hasonlo tipusu keszitmeny) estem mar ossze utcan. Persze kesobb ugyanennek a hatoanyagnak a dupla adagjatol csak jobban ereztem magam, es vigan zabaltam a hot dogot . Voltam depresszios evekig, skizofrenia.... azert nem aggattak ram ezt a jelzot, mert fiatalkoru vagyok. Ennek ellenere pszichotikus zavarokkal diagnosztizaltak (dontoen paranoid) .. szoval azt vagom. Igen , az is okoz(hat) ilyet, nalam volt, hogy minden szer hatasa nelkul elterultem a padlon, es azt se tudtam , hol vagyok. Eleg gaz volt a helyzet, de nem ajulas volt. Tudom, mert ebren voltam vegig, es mintha setaltam volna .. de utolag is megerositettek , hogy nyitva volt a szemem, es beszeltem is. A szavaim erthetoek voltak, osszefuggoek is , tehat mondatot alkottak, de a helyzet valamint a szovegkornyezet es a beszedem sebessege katasztrofalis volt. Mivel mindharom eshetoseget ismerem, igy kerdezhetsz nyugodtan barmelyikrol barmit. Valaszolok. Tapasztalati oldalrol , ha ugy szeretned. Elsore nem tartok semmit felelosnek, nem is mondom meg, miert estel ossze. Ha azonban arra adod a fejed, hogy privatban megvalaszolsz nekem nehany kerdest, (kor,nemi identitas, diagnozis, xanax mennyisege) akkor a legjobb tudasom szerint valaszolom meg a kerdesedet. Nyilvan a valasz hitelessege kerdojelezodne meg, ha ennyi alapjan itelnek. Igy nem adnek hirtelen valaszt, elhamarkodott dontes volna.
A tapasztalt fiatal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!