Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezek a tünetek milyen betegség...

Ezek a tünetek milyen betegségre/tévképzetre utalhatnak?

Figyelt kérdés

Összefüggéstelen beszéd, kissé zavart jellem, több személyiség egy testben ahogy észrevettem (konkrétan pszichológus, bíró, ügyvéd, tanár + ezek váltakoztatása néhány percenként beszéd közben), az ő nevén szólított engem (mintha elfelejtette volna hogy hívnak és helyette a saját keresztnevén szólított), 60 év körüli férfiről van szó, ahogy kivettem a szavaiból (de lehet hogy ez tévképzet a részéről) elítéltekkel foglakozik azon belül a nemi erőszaktevőkkel, illetve a szexuálisan elferdültekkel

és sajnos ezeket a gusztustalanabbnál gusztustalanabb történeteket kellett hallgatnom egész hazáig a buszon

de valami nem stimmelt az öreggel az tuti, úgy beszélt mint egy tanár viszont valahogy az egész jelleme olyan ferdének tűnt, és ráadásul úgy kezdett el hozzám beszélni mintha 1000 éve ismernénk egymást pedig akkor láttam életemben először, jah és ami még furcsa volt hogy elvárta hogy tegezzem

szerintetek ez valami betegség lehet vagy csak túl élénk a fantáziája az öregnek?

2017. nov. 4. 22:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez biztos, hogy nem normális dolog. Nem feltétlenül téveszmék ezek, inkább demencia.
2017. nov. 4. 23:01
 2/2 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, de egy biztos: nem nagyon szeretnék többet összefutni vele
2017. nov. 5. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!