Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez milyen betegségre utalhat?

Ez milyen betegségre utalhat?

Figyelt kérdés
3 napja esténként szokott jelentkezni nálam hányinger, gombóc érzés a torkomban. Napközben még nem volt, csak este. Olvasgattam olyat, hogy reflux vagy stressz. Nos, májustól nagyon stresszes vagyok, hiszen félek a limfómától, tele vagyok tapintható nyirokcsomókkal, 2x volt azóta vérvétel, és egyszer ultrahangozták a lágyéki nykcs-kat.De nem tudok megnyugodni, mert olvastam, hogy a limfómát egy vérvétel nem mutat ki. Napjaimat átjárja a stressz emiatt. 18 éves fiú vagyok, fogyás, étvágytalanság, láz, éjszakai izzadás nem történt azóta. Sportos vagyok, kondizok. Sokat görnyedek a gép előtt, napi 4-5 órát. Félek, hogy valami rákos betegség van bennem, amiről nem tudok.

2017. okt. 1. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Félelem a betegségektől. Enyhe nyugtató vény nélküli gyógynövényes az szedhető de egy db nem oldja meg a dolgot egy hónapig napi egy, semmi bajod nem lesz tőle.

A stresztől is bedagadnak nyirokcsomók de nézesd meg azért orvossal.

2017. okt. 1. 20:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Kétszer nezettem meg és semmi
2017. okt. 1. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindenkit megvisel,ha súlyos betegség gyanúja áll fenn,nyugodtan kérj beutalót a dokidtól pszichológiára, ott tudnak segíteni,nem para és nem ciki. Vagy mehetsz magánhoz is,ha megengedheted magadnak. Pl ha karcinofóbiád van,azt is kezelhetik,de már az is segíthet,hogy beszélsz vkivel a problémádról. Tanulhatsz stresszoldó gyakorlatokat stb.
2017. okt. 1. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Mekkora csomók és mióta vannak?
2017. okt. 2. 18:45
 5/7 A kérdező kommentje:
0,5-1,5 cm. Májusban figyeltem fel rájuk, lehet, hogy előtte is ott voltak, nemtudom. Nem nőttek azóta semmit
2017. okt. 2. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen értem, figyi nincs okod félelemre..a rákos csomók nőnek!

Időnként nézesd meg fél-1 évente UH-val.

Fájnak a csomók?

2017. okt. 29. 19:13
 7/7 anonim ***** válasza:
LDH szint magasabb a vérben limfóma esetén, és vannak amik nagyon lassan nőnek.
2020. nov. 8. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!