Miért van ilyen sok mindenkinek megfelelési kényszere? Miért akarnak díszelegni?
Figyelt kérdés
Akik elfogadják magukat és nem izgulnak,hogy más mit gondol róla,azok boldog emberek. Sajnos a mai világban egyre többen adják fel magukat,és nem azért csinálnak valamit,hogy jól érezzék magukat,hanem hogy "jajjjjúrestenem,más mit szól".
Szar ember vagyok,mert nem azon aggódok,hogy más mit gondol rólam,és nem kifele akarok megfelelni.
#elfogadás #megfelelési kényszer #másság #tolerancia #egyéniség #kényszerbetegség #sznobizmus #konformizmus #kényszeresség #megfelelni mindenkinek
2017. okt. 27. 22:49
11/13 anonim válasza:
sztem. pont h nem díszelegni, hanem elvegyülni akarnak.
12/13 anonim válasza:
A megfelelési kényszer alapból benne van minden emberbe ezt nemkell szégyelni se különcködni, csak valaki nagyon keveset foglalkozik vele valaki meg így éli le az életét és őket sem kell elítélni nemtudhatod hogy nem e akar rajt változtatni vagy lehet hogy sérelmek érték pl amit teis csinálsz lefújjogod hogy milyen ronda, lek*rvázod, vagyhogy kibeszéled kiközösíted szóval nem fogadod el és kész ettől is lehet...
13/13 anonim válasza:
#12 A megfelelési kényszer egy súlyos betegség,igenis ki kell lépni belőle!
Nekem nem egy ismerősöm ment tönkre miatta!
Az a jó,ha valaki csak magának akar megfelelni,csak az lehet boldog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!