Sok mindenkinek okoz problémát a mentális zavarokra szedett gyógyszer? Fáradtság főleg, de remegés, rázkódás stb is.
Figyelt kérdés
2017. szept. 15. 21:21
2/7 anonim válasza:
Nekem akkor van ilyen tünetem, ha nem veszem be a gyógyszer napokig.
Ha nem érzed jónak a gyógyszert, menj vissza a dokihoz, ír fel másikat. Ki kell tapasztalni, kinek melyik jön be.
3/7 anonim válasza:
Attól függ milyen gyógyszerekről beszélünk.
Antipszichotikumok? Antidepresszánsok? Hangulatstabilizálók? Altatók, nyugtatók, szorongásoldók?
Nem mindegy.
4/7 A kérdező kommentje:
Antipszichotikum. Eddig bármilyen gyógyszert próbáltam mindegyik ilyen volt. És még ennek kell örülnöm, mert voltak gyógyszerek, amelyek még rosszabb tüneteket okoztak.....
2017. szept. 17. 09:31
5/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Az antipszichotikumoknak sok mellékhatása van sajnos.
Én is szedtem olyat amitől 18!! Kilót bíztam. Illetve kaptam az egyik legerősebb antipszichotikumot, na attól volt remegés, nyugtalanság, minden....
6/7 A kérdező kommentje:
És most milyet szedsz, kedves Utolsó?
2017. okt. 6. 18:21
7/7 A kérdező kommentje:
És kedves Második, te milyen jellegűt szedsz?
2017. okt. 6. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!