Ti milyen véleménnyel vagytok az öngyilkosságról?
Figyelt kérdés
Ha nincs más mód az élet elviselésére már.2017. okt. 13. 20:49
2/36 anonim válasza:
Szerintem eléggé életveszélyes.
3/36 anonim válasza:
Biztos megvan az oka amiért öngyilkos lesz. Nem tudom őket elítélni. Megértem őket
4/36 anonim válasza:
Ha szenvedésben él, megértem őt.
5/36 anonim válasza:
Én nem sajnálom az öngyilkost, de a családját annál jobban. A legegyszerűbb és leggyávább menekülési módszer. Ő meghal egy pillanat alatt és nem érez már semmit, de a családtagok egész életükben magukkal fogják cipelni ezt a súlyt.
6/36 A kérdező kommentje:
Nem mindenki rendelkezik szerető családdal. Sokan teljesen magukra vannak utalva.
2017. okt. 17. 14:16
7/36 anonim válasza:
A legbátrabb megoldás az öngyilkosság.
8/36 anonim válasza:
A kérdező jól mondja. Sok embernek nincsen szerető családja, barátai, vagy párkapcsolata és akinek nincsenek szerettei, az nyugodt szívvel és tiszta lelkiismerettel öngyilkos lehet, hiszen senkinek sem okoz fájdalmat a halálával.
9/36 anonim válasza:
A barátok is a családba tartoznak. Olyan nincs, hogy valakinek ne legyenek barátai vagy olyan emberek akik fontosnak tartják.
Régen egyik osztálytársam elkísértem egy ilyen depressziós csoportba. Tudjátok, összeülnek kibeszélik a gondjaikat. Volt ott egy lány aki azt állította őt senki nem szereti, nincsenek barátai stb.
A csoportvezető felkeresett pár embert az illető facebook ismerősei közül. Nem tudom mit írt nekik, de ez nem is lényeges. A lényeg az, hogy a következő ilyen "összeülésen" 6-7 új ember is megjelent, akik fontosnak tartották a lányt. A lányt elpityeredett. Gondolom a lányban nem realizálódott, hogy ennyi embernek fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!