Mit csinálna velem egy pszichiáter?
Egy ideje öngyilkossági gondolatok járnak a fejemben. Az ok(ok), ami(k)ért erre gondolok az leginkább az, hogy semmi jövőképem nincs. Nem látom azt, hogy mi lehetne belőlem pár év múlva és éppen ezért megrekedtem azon a szinten, ahol most vagyok és csak vegetálok. Nem is akarok már tenni semmit annak érdekében, hogy előbbre jussak, mert úgy érzem, hogy minden lehetséget utat megpróbáltam, amit meg nem, azt nem is akarom. Hol erősebben, hol kevésbé erősen szokott belém hasítani az öngyilkosság gondolata. Ilyenkor újra és újra lezongorázom magamban, hogy mi lesz az a pont, amikor már meg kell tennem és, hogy hol és hogyan fogom megtenni. Afféle menekülési útként gondolok az öngyilkosságra.
Felmerült bennem az is, hogy elmegyek egy pszichiáterhez, folyton lebeszélem magam erről, mert gyógyszerek nélkül úgysem fog tudni segíteni, azokra pedig nem akarok rákapni. Ha mégis elmennék egyhez és neki is elmondanám ezeket, amiket itt leírtam mit tenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!