Akik jártak pszichológushoz/pszichiáterhez, milyen tapasztalataitok vannak?
Milyen problémával fordultatok segítséghez? Ha nem tudtátok, mi a pontos bajotok, fel tudtak állítani diagnózist? Hogyan történt a kezelés? Milyen gyakran jártatok, meddig tartott egy foglalkozás, meddig tartott maga a terápia, mikről beszélgettetek, szednetek kellett hozzá gyógyszert? Miben lettetek másak, mint az azelőtti énetek?
Minden ezzel kapcsolatos információ érdekel.
Ha gondolod, beszélgethetünk privátban, elmondom, hogy miért járok, elég hosszú.
L/19
Felnőttként csakis járóbeteg ellátást, a bennfekvős pszichiátriák elég szarok.
Nekem is hosszú történetem, pm ha nagyon érdekel.
(*vagytok)
#7: Köszi, hogy megosztottad!
Én még nem találkoztam "ép elméjű" pszichiáterrel, érzéketlenek és csak a gyógyszert írják fel folyton, nem kezelnek valójában lelki szinten, a pszichológus segített, az sokkal jobb, az okot oldod meg vele. A gyógyszerek miatt volt pár borzasztó hónapom.
Persze lehet általánosítok, ne vegye senki magára, csak szerintem nagyon nem elég önmagában a pszichiáter, mivel nem az okot kezeli, csak a tüneteket, az meg a másik fura dolog, hogy az emberek a lelki, szellemi, gondjaikat gyógyszerekkel akarják kezelni (ha viszont ezt hormonális gond okozza az más!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!