Mi bajom lehet?
Biztos láttátok néhányan a Mátrix című filmet; pontosan úgy érzem magam, mint amit ott sugallnak: "Valami hatalmas baj van a világgal, de nem tudom, hogy mi".
Gyakran szó szerintem nem hiszem el, hogy létezem, folyamat betegesen figyelem a környezetemet, hogy tényleg emberi lények e, mert néha nem tudom eldönteni, vagy megérteni őket. Az égsz valóság olyan mint egy álom, amiből fel akarok ébredni és egyszerűen képtelen vagyok igazán elhinni, hogy tényleg ez az élet.
Vannak ilyen teóriák, hogy szimulációban élünk meg hasonlóak :) (és egyébként Elon Musk és más értelmes emberek sem tartják kizártnak a dolgot)
De ha abban is élünk, elég élethű, mert ha nem tanulsz/dolgozol jól megszívod és nem "ébresztenek fel".
Gyakorlatilag élhetsz ugyan úgy, ha szimuláció, ha nem. Kivéve ha az én szerepem ebben a szimulációban az, hogy megnyugtassalak, miközben energiát termelsz gépek számára.
Én elhiszem, hogy ezt a kérdést Te, mint élő személy írtad ki. És magamat is annak gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!