Egy szem 0,5ös Frontin-tól lehet bajom?
Dehogy is, ennyitől még nem szoksz rá. Műtét előtt kaptam, nem 0,25-öst, hanem 0,5-öst, kettőt is, és nem mentem utána elvonóra. :)
A stressz legjobb ellenszere pedig a lexarom tabletta. 100%-ban képes csökkenteni a stresszt.
Nem lesz tőle semmi bajod..!
Vannak keményebb esetek (pl. drogelvonó stb.) amikor alapból 1mg-ost írnak fel (az ugyebár 4db/025-nek felel meg). Aztán ez még csak a fronya.., vannak sokkal erősebbek is.
Biztonságosan lehet ezeket nyomatni (csak nem szabad ráinni), nem veszélyesek rövid távon, viszont rendszeres fogyasztásnál függőség alakulhat ki.
~ De "sajnos muszáj volt bevennem 1-1-t,,
Miért volt muszáj? Tudod h ezzel nem lehet megoldani semmilyen problémát v, helyzetet. Egyszerűen bevetted mert rövid távon úgy gondolod ez segít valamiben?
(Valójában gondolom senki nem állt a a hátad mögött egy stukkerral hogy: - hé haver vedd be mert lelőlek:) Vagyis nem volt "muszáj,,
A te tudatod gondolkodásából pattant ki az ötlet hogy: be kell venned. Inkább talán ezen el lehet gondolkodni.., hogy miért követed ilyen könnyen a benned felmerülő gondolatot.
"ugye nem lesznek elvonási tüneteim vagy ilyesmi,,
Nem lesznek; az akkor alakul ki mikor hosszú távon fogyasztasz valamennyit. Ha hirtelen benyomnád a 30 as üveggel akkor sem valószínű hogy bajod lenne, csak ki lennél ütve pár napig.
Viszont ha minden nap beveszel egy darabot a 025 ből akkor egy idő után kemény függőséget alakíthat ki!
"Esetleg tudtok javasolni olyan szereket ami jól kezeli a stresszt?,,
Szerintem érdemesebb természetes anyagokkal próbálkozni. pl. nyugtató teák, citromfű, macskagyökér, orbáncfű.
Viszont érdemes elgondolkodni h vajon mitől van a stressz....??
Nem mindent valamilyen szerrel kell megoldani, mert ez a hozzáállás már maga a függőség előszobája.
Vagy az okokat kell megszüntetni, vagy a tudattal kell kezdeni valamit ami miatt valamilyen külső hatást stressznek fog fel.
Erre vannak belső szellemi utak (pl. meditáció), amik hosszú távon stabil belső egyensúlyt képesek biztosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!