Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon sok rossz dolog tortent...

Nagyon sok rossz dolog tortent velem ma es az eloertnal tobb frontint vettem be. Napi 3 szem van felirva de en ma egesznap 7et vettem be. Lehet ebbol baj? Vagy azert nem mert nem egyszerre vettem be oket?

Figyelt kérdés

2016. okt. 17. 22:55
 1/2 anonim ***** válasza:

A frontin halálos adagja felnőtt 75 kilós embernél kb. 24.000 mg. Ez 24 ezer darab 1mg-os frontint jelent. Ettől a fent jelzett dózis elég messze van.

A kérdésre a válasz: nem, nem lesz semmi bajod.

[link]

2016. okt. 17. 23:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Először is szokjunk le már a "szemezésről". A legkisebb szem 0,25mg, de a legnagyobb ennek 4-szerese. Nem mindegy.

Mivel 3-4 óra alatt elveszti a hatását, napi 4-5 alkalomra elosztva értelmetlen arról beszélni, hogy aznap 0,75 vagy 1,75 csúszott le. (Más a helyzet persze, ha ez rendszeressé válik).

2016. okt. 18. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!