Mi bajom lett hirtelen?
Figyelt kérdés
Régebben szerettem gép előtt ülni vagy filmezni.Az utóbbi 2 napban nem bírok megülni, mert kényelmetlen.Nem bírom nézni a képernyőt, mert unom.Pedig régebben imádtam az eféle semmittevést.Ha boltba megyek, haza akarok menni.Itthon meg semmi nem foglal le, már megőrülök. Ez mitől lehet? Korábban sosem voltam ilyen kényes. Semmi nem jó.2017. szept. 7. 18:53
1/2 anonim válasza:
A "semmi nem jó" depressziónak tűnik, a "nem bírok megülni" pedig nyugtalanságnak, szorongásnak. Az elsőre jó, ha kipróbálsz valami teljesen új dolgot, a másodikra meg a sport.
2/2 A kérdező kommentje:
Sportolok.
2017. szept. 7. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!