Ha hirtelen abbahagyom a Nevotens 5 mg (béta blokkoló) rendszeres szedését lehet tőle bajom, vagy elképzelhető, hogy akár így el is hagyhatom már?
Évek óta talán van 5 éve is, hogy szedem a Nevotens 5 mg-ot, napi egyet reggel, egy másik vérnyomáscsökkentővel együtt, ami a Valsocard 85 mg. Abból is napi egyet reggel, de sajnos egy pár hete, talán három is van, elfogyott. Munám végett sajnos nem is tudtam időben iratni mire észbe kaptam. Ámbár eztzt tudtam pótolni édesanyámnak megmaradt másik béta blokkolójával a Betaloc-al, de csak egy hétig. Tudnátok segíteni abban, hogy lehet e tőle bajom hamostantól inkább már el is hagyom a gyógyszert, csak a Valsocard maradna?
Nem tudom, hogy a Necotens az mit szabályoz, és, hogy miért írták fel a Valsocard mellé egykor. Akkoriban nagyon magas volt a pulzusom, a vérnyomással együtt, de most mértem tegnap, és az tökéletes; 77, a vérnyomásom pedig 140/95. 29 éves férfi vagyok. Aki tud legyen szíves írjon tanácsot. Előre is köszönöm segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!