Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Fáj a fejem, de ha lehunyom a...

Fáj a fejem, de ha lehunyom a szemem, gyengül, vagy elmúlik a fejfájásom. Elképzelhető, hogy romlik a szemem, és az miatt fáj a fejem?

Figyelt kérdés

3napja kezdett fájni.2 napra elmentem mamáékhoz(halászni) ott fájt 1 napig a fejem még,de aztán tegnap este sokkal jobb volt.Ma hazajöttem,3kor leültem a laptop elé,és már 4-5óra körül kezdett fájni.Máskor is sokat ülök gép előtt,ezét gondoltam arra is,hogy nem e az időjárás miatt fáj.Szerintetek?

Mert fontolgatom,hogy elmegyek orvoshoz,csak ha az időjárás miatt másoknak is,nem parázok.. :S

2011. júl. 21. 22:00
 1/6 anonim válasza:
aludd ki magad, az jót tesz:)
2011. júl. 21. 22:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Kössz :) Mostanában sokat is aludtam :S (meg máskor is) de mamáéknál mégtöbbet.. :S .. De rajta leszek! :D (mindenképp,imádok aludni..)

Még ha valakinek véleménye,nyugodtan írja le.

2011. júl. 21. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem migrén-gyanús...
2011. júl. 21. 22:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Erre valami megoldás esetleg..? Vagy muszáj lesz dokihoz fordulnom?

Egyébként 15 éves vagyok,ha ez valamit számít..

2011. júl. 21. 22:34
 5/6 Garret_Reynolds válasza:
szerintem elképzelhető hogy alakul a szemed "látása" és az agyad nehezebben dolgozza fel és ezért
2011. aug. 15. 22:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Már jobb .. Sokkal :) Már csak időváltozáskor fáj.De annyira nem szerencsére.Köszi a választ!
2011. aug. 20. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!