Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi bajom lett hirtelen?

Mi bajom lett hirtelen?

Figyelt kérdés

Pár hónapja kezdődött az egész. Sokkal könnyebben elszomorodtam (akármi miatt), mint szoktam. Viszont pár napja fokozódott a dolog. Most körülbelül olyan szinten vagyok, hogy képes vagyok elbőgni magam egy gondolat miatt (bőgés alatt azt értem, hogy elkezd könnyezni/égni a szemem, orrot kell fújni stb., nem hisztériázok, vagy ilyesmi...).Nem értem, hogy mi történhetett. Azért találom furcsának ezt az egészet, mert én nem vagyok "sírós típus". Sőt rám inkább az jellemző, hogy nem mutatok semmi érzelmet, ha szabad ilyet mondanom.

Van valakkinek valamilyen ötlete?

21/l

2012. júl. 14. 01:23
 1/2 anonim ***** válasza:
biztos túl sokminden összejött-nehéz az élet
2012. júl. 14. 01:30
 2/2 Pendulum92 ***** válasza:

Eddig visszafolytott érzések törnek elő.

A gondolatok kb 80%-a köszönőviszonyban sincs az igazsággal... a gond ott kezdődik, hogy ezeket a gondolatokat készpénznek vesszük, és továbbfűzi az agyunk...

Megoldás: Vizsgálj meg minden gondolatot egyesével, és tiszta fejjel értékeld az igazságtartalmát, és hogy van-e értelme ezen agyalni, változtat-e valamin!

2012. júl. 26. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!