Mit kéne tennem?
Javaslok egy pszichológust, de az sem lenne rossz, ha másik iskolát választanál, ahol újrakezdheted. Ha egyiket sem, akkor nem tudom igazából.
Hasonló helyzetben voltam én is, viszont belőlem egészen mást hoztak ki az örökös szekálással és kiközösítéssel, ezért ma már inkább félnek tőlem ;)
Nem mondom azt, hogy törődj bele, mer nem szabad. Ne engedd, hogy bántsanak (lelkileg, testileg egyaránt). Mutasd meg nekik, hogy meg tudod védeni magad. Ezzel persze nem arra akarlak buzdítani, hogy verj össze mindenkit, de ha önvédelemből teszed, jobban jársz. Várd meg, amíg kezdeményeznek, aztán üss, ha kell.
Nem szabad gyógyszereket szedni, depressziózni ilyeneken, mert akkor sosem oldódnak meg. Tiszteletet kell parancsolni. Ha mindig csak behódolunk az alárendeltetésnek nagyon rossz jövő vár ránk.
Ja, és ezt írom úgy, hogy lány vagyok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!