Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit kéne tennem?

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Amikor társaságban vagyok nagyjából jól érzem magam, de amikor egyedül vagyok mindig szomorú vagyok és nem értem miért mert őszintén nincs okom rá. Jól élünk, van mit ennünk, nem kell nélkülöznünk, a szüleim gondoskodók. Ez az egyik. A másik pedig, hogy most már kétszer történt ilyen: edzésen voltam és hirtelen elkezdtem remegni, levegőt vettem, de úgy éreztem nem kapok levegőt, rázott a hideg, szédültem, és ezt az edzőm észre is vette, de mondtam neki, hogy jól vagyok. ( nem szeretem kifejezni az érzéseim, mindig olyan kellemetlen, ezt sem tudom miért, talán csak ilyen vagyok ). A másik most történt, csak ülök itthon, és ugyan ezek a tünetek jelentkeztek.

És nem is akarok kimenni az utcára vagyok programra, mert félek, hogy valamit rosszul csinálok és az emberek kinevetnek és hülyének néznek. De nem akarom elmondani a szüleimnek, mert mint mondtam, nem szeretem kimutatni az érzelmeimet, másrészt meg nem akarom, hogy feleslegesen aggódjanak.

2017. júl. 4. 21:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az általad leírt tüneteket az alábbi problémák okozzák. Szeparációs szorongás, depresszió, generalizált szorongás, pánik. Ezek egyike, vagy mindegyike. Pszichológushoz kellene fordulnod, mert nem biztos, hogy magától elmúlik.
2017. júl. 4. 23:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de a szeparációs szorongás nem egészen csecsemőkortól kezdődik/alakul ki?
2017. júl. 5. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!