Mit tegyek szerintetek?
Figyelt kérdés
Haláleset óta, nagyon de nagyon depressziós vagyok, mindig az öngyilkosságon gondolkozok, de úgyse merem megtenni, mert sajnos ahhoz gyáva vagyok, hogy felkössem magam, de ahhoz is hogy leéljem a nyomorult életem! Elmeosztályon, antidepresszánsokkal telinyomatva meg nem akarok lenni!2017. szept. 11. 21:41
1/6 anonim válasza:
Soha se magadat hibáztasd semmiért! Ne törődj a negatív kritikákkal,peregjen le rólad!
2/6 anonim válasza:
Kösd le a figyelmedet olyan tevékenységekkel amit imádsz csinálni.
Meg a természetben való tartózkodás is jókedvet tud okozni.
Nemrég veszítettem el én is mindkét idős szülőt. Ez a kettő segített. Ha nem foglalkoztam volna a számomra legérdekesebb dolgokkal, akkor biztos hogy folyton a búskomorságnál kötöttem volna ki.
3/6 A kérdező kommentje:
A természetben sokat tartózkodok, szinte mindig csak ott. Iskolába is eljárok lekötöm a figyelmem. De azt vesztettem el akit a legjobban szerettem. 15 éves vagyok egyébként, és ezért nem merném ezt máshol elmondani, mert mindenki körberöhögne, "elmebeteg mai fiatalság". Persze követtem el hibákat az életben, Pl:. Iszlám vallású vagyok. (igen tudom, iszlámban még szigorubban tiltott az önpusztítás, mit a kereszténységben)
2017. szept. 11. 21:58
4/6 anonim válasza:
Önpusztítás=szexhiány. Aki elnyomja a vágyait az rákos is lehet.
5/6 anonim válasza:
Nem csak elmeosztályon lehet antidepresszánst szedni. Tényleg annyival rosszabb lenne, mint most?
6/6 anonim válasza:
Ne szedj semmilyen gyógyszert,feltéve ha nem akarod magad szarrá mérgezni! A gyógyszer nem megoldás a problémákra,ezt jobb ha tőlem tudod!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!