Nem bírom elviselni az evés hangját. Hogyan változtathatnék?
Egyszerűen kikészülök az evéshez tartozó hangoktól.Már pusztán a nyelés hangjától is idegbajt kapok,menekülnék,volt hogy majdnem elsírtam magam !
Direkt reggelente később kelek,hogy ne kelljen húgommal együtt reggeliznem.Nem bírom elviselni,rosszul vagyok,ha halom ahogy eszi a szendvicset vagy issza a kakaót.Nagyon zavar.
A mosdóba szoktam menekülni reménykedve,hogy mire kimegyek már mindenki befejezte az evést.
Tatám a legszőrnyűbb,mert ő nagyon csámcsog.Teli szájjal beszél,rosszul vagyok tőle :/
Nem tudom miért van ez.Úgy egy éve kezdődött az egész,azóta szerintem rosszabb lett.
Szeretnék megváltozni,mert tudom hogy ez nem jó dolog.Próbálok nem figyelni a hangokra,de nem megy.Még utána az asztaltól eltávolodva is kísértenek a hangok a fejemben.A fülemet próbálom sunyiba befogni,de mindig észreveszi valaki és elkezdenek röhögni rajtam vagy direkt csámcsognak mellettem.
Szerintetek,hogy változtathatnék ? Lehet ez is a kamaszkor része ?
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!