Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 éves főiskolás lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves főiskolás lány vagyok,több,mint 2 éve benne vagyok egy mostmár meglehetősen rosszul működő kapcsolatban. Hogyan változtathatnék?

Figyelt kérdés

Nem vagyok boldog, de szakítani sem lennék képes, mert nagyon ragaszkodom ahhoz a férfihez és félek az egyedülléttől.

Csak úgy lennék képes kilépni ebből a kapcsolatból,ha „észrevenném”,hogy vannak még pasik rajta-az első szerelmemen -kívül is. Hol és hogyan ismerkedhetnék meg normális, kb 25 és 30 közötti férfiakkal,akik nem tartanának egy komoly,tartós kapcsolatra vágyó 20 éves lányt csitrinek ? A fiatalabb fiúk sajnos nem igazán érdekelnek, az idősebbekhez vonzódom, a gondolkodásomhoz , természetemhez inkább ez a korosztály illik az ismerőseim szerint is.

Segítsetek,hogyan kezdjem,mit csináljak?

2008. dec. 7. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én még csak 14vagyok(lehet ezért nem is érdekel annyira a tanácsom) de szerintem ülj le a barátoddal és beszéljétek meg h mi legyen!

Ne azon gondolkodj h ki legyen a következő...

Majd ha már szakítottatok...nah akk lehet de ink. mentsétek meg a kapcsolatotokat!!

2008. dec. 7. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Bár minden 14 éves ilyen megfontolt lenne!

Tényleg ülj le vele, és beszéld meg, hogy mi a probléma, mi nem működik, és mit lehetne vele kezdeni.

Így vagy közelebb kerültök egymáshoz (rájön ő is, hogy változtatnia kell) - vagy távolabb (ha nem hajlandó mondjuk még megbeszélni sem).

2008. dec. 7. 15:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Köszi a 2. válaszolónak

1. válaszoló XDD

Dotti :)

2008. dec. 7. 16:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,de sajnos ezen már túl vagyunk. Természetesen már rengetegszer próbáltam vele beszélni,de a lényeg az,hogy teljesen különbözőek vagyunk,egyáltalán nem illünk össze, és erre csak mostanában jöttem rá,miután elmúlt a rózsaszín köd és valamelyest kezd enyhülni a szerelem.

Én nem akarom megváltoztatni a páromat,pontosabban azt szerettem volna, hogy maga miatt változzon meg, kettőnkért,ne csak miattam, mert ha látom rajta, hogy bizonyos dolgokat csak azért csinál,hogy nekem jó legyen,de az neki nem jó,akkor nekem sem lesz már jó. Jó volna ,ha lenne benne valami belső késztetés erre,ha ő is akarná,hogy megjavuljon a kapcsolatunk.De úgy látom,neki mostmár teljesen mindegy, hogy mi lesz velünk, tehát az egész menthetetlen.

2008. dec. 7. 16:04
 5/6 anonim ***** válasza:
35%

De ha te azt mondod h ő azért csinálja h "neked jó legyen" akk nem azért csinálja mert szeret??

Dotti

2008. dec. 7. 16:28
 6/6 Srapnel ***** válasza:
50%

De gyakori dolog ez... Figyelj, több szempontból is megéri megtanulni azt, hogy hogyan légy egyedül és hogyan viseld el az egyedüllétet.

A nők többsége olyan, mint a fán lakó majmok: csak akkor engedi el az előző ágat, ha már a következőt fogja. Ne legyél ilyen.

2008. dec. 7. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!