Xanax, Frontin, Rivotril, Seduxen, Haloperidol nevű gyógyszerek részei a mai pszichiátriai kezeléseknek?
Hadd kérdezzek valamit.
A megfigyelőben gyógyszereztek már vagy hogy ment ez..?
A zárton kaptál valamit amit ilyen helyen kapni szoktak az emberek..?
A megfigyelőben nem kaptam gyógyszert, hiszen túladagolással kerültem be. Ott csak egy napot voltam. A zárton adtak, de nem a szokásos gyógyszereimet, kevesebbet és altatót főleg nem, úgyhogy nem aludtam a 4 nap alatt egy percet sem. Ott nem beszélik meg veled, hogy mi lesz a kezelés, este, reggel hozza a nővér a gyógyszert, amit előtte kell lenyelned és utána ki kell nyitni a szádat, hogy megnézzék, tényleg lenyelted-e. Mondtam is erre, hogy örülök, hogy végre kaptam gyógyszert. Azt hiszem, talán csak Xanaxot és megvonásra Tegretolt. Sajnos, nekem belgyógyászati szövődményeim is lettek, csúnya volt a vérképem, amire adtak infúziókat, de azt is úgy, hogy nem a helyemen, hanem ággyal együtt toltak a nővérszoba elé, hogy szem előtt legyek.
A további gyógyszerzést már a nyílton állították be.
A Xanax, a Frontin és a Rivotril nyugtatók, kiegészítő kezelésként szokták őket használni antidepresszánsok mellé addig, amíg be nem áll rendesen a gyógyszer. Utána elhagyható, és tanácsos is elhagyni, mert hosszú távon függőséget okoz. Alvásproblémákra is szokták ezeket felírni. De még egyszer mondom, nem tanácsos hosszú távon szedni őket, csak ha nagyon muszáj.
A Seduxent és a Haliperidolt nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!