Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Xanax, Frontin, Rivotril,...

Xanax, Frontin, Rivotril, Seduxen, Haloperidol nevű gyógyszerek részei a mai pszichiátriai kezeléseknek?

Figyelt kérdés
Ezek mennyire tekinthetőek alapgyógyszereknek vagy ezek inkább alkalmanként vannak használva ha még egyáltalán fogalomban vannak.
2017. aug. 22. 21:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Hadd kérdezzek valamit.

A megfigyelőben gyógyszereztek már vagy hogy ment ez..?

A zárton kaptál valamit amit ilyen helyen kapni szoktak az emberek..?

2017. aug. 23. 22:17
 12/17 anonim ***** válasza:

A megfigyelőben nem kaptam gyógyszert, hiszen túladagolással kerültem be. Ott csak egy napot voltam. A zárton adtak, de nem a szokásos gyógyszereimet, kevesebbet és altatót főleg nem, úgyhogy nem aludtam a 4 nap alatt egy percet sem. Ott nem beszélik meg veled, hogy mi lesz a kezelés, este, reggel hozza a nővér a gyógyszert, amit előtte kell lenyelned és utána ki kell nyitni a szádat, hogy megnézzék, tényleg lenyelted-e. Mondtam is erre, hogy örülök, hogy végre kaptam gyógyszert. Azt hiszem, talán csak Xanaxot és megvonásra Tegretolt. Sajnos, nekem belgyógyászati szövődményeim is lettek, csúnya volt a vérképem, amire adtak infúziókat, de azt is úgy, hogy nem a helyemen, hanem ággyal együtt toltak a nővérszoba elé, hogy szem előtt legyek.

A további gyógyszerzést már a nyílton állították be.

2017. aug. 24. 00:05
 13/17 anonim ***** válasza:
Seduxen kiment mar. Haloperidolt a pszichiatrian a szemem elott adtak be a baratnom fenekebe. A tobbit pedig vetesforgo alapjan hasznalom, heccbol. Ha van kifejtos kerdesed, irj privatot. Fiatalkorom ellenere segitsegedre lehetek, azt hiszem :D
2017. aug. 24. 22:50
 14/17 anonim ***** válasza:
You made my day xD
2017. aug. 26. 00:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszait, segítettek egy kicsit oszlatni a homályt.
2017. aug. 26. 20:27
 16/17 anonim ***** válasza:

A Xanax, a Frontin és a Rivotril nyugtatók, kiegészítő kezelésként szokták őket használni antidepresszánsok mellé addig, amíg be nem áll rendesen a gyógyszer. Utána elhagyható, és tanácsos is elhagyni, mert hosszú távon függőséget okoz. Alvásproblémákra is szokták ezeket felírni. De még egyszer mondom, nem tanácsos hosszú távon szedni őket, csak ha nagyon muszáj.

A Seduxent és a Haliperidolt nem ismerem.

2017. szept. 29. 23:05
 17/17 anonim ***** válasza:
azért alig durva, amit a 8-as leírt, ha nagyon szemezgetnék, úgy kapásból 20 jogszabályt meg is sértenek ezzel, de hát ugye élünk ahol élünk ...
2017. dec. 26. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!