Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyivel erősebb a Rivotril...

Mennyivel erősebb a Rivotril 0,5 mg-nak a fele, tehát 0,25 mg a Frontin 0,25-höz képest?

Figyelt kérdés

Pszichiáterem irta fel a frontin helyett. Frontinnal nem voltam kibékülve több mellékhatása is volt ami nálam előjött, illetve Xanaxxal sem,. Mind a kettő alprazolám hatóanyagú. Amikor elmondtam, hogy mi a problémám, akkor javasolta a Rivotril 0,5-nek a felét első nap majd azt követően 2*0,5.

Pánik zavar, és generalizált szorongásra irta fel.

Nem tudom, hogy rögtön lehetséges-e váltani frontinról, arról ugyanis azt hallottam, hogy fokozatosan kell elhagyni.

Kérném aki tud segítsen ebben.

2017. márc. 19. 11:51
 1/1 anonim válasza:

A Rivotrilban klonazepam hatóanyag van, ami szintén a benzodiazepinek csoportjába tartozik. Ugyanúgy, mint a Xanax hatóanyaga. Tehát a váltással semmi probléma nem lesz. Tapasztalatból mondom....nálam nem volt gond a váltás. A Rivotril erősebb, jobb szorongásoldó, mint a Xanax, vagy a Frontin, legalábbis nekem jobban bejött.

De csak óvatosan vele, mert rá lehet kapni. Mondjuk a 2x0,5 terápiás adagnak számít, nem annyira veszélyes. Ha van még kérdésed írj privátban, én is hasonló cipőben járok, van tapasztalatom gyógyszerekkel kapcsolatban.

2017. márc. 19. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!