Történt már valakivel komoly baj alkohol+nyugtató kombótól?
Ugye benne van a betegtájékoztatóban, hogy nem szabad ráinni meg légzésleállás, epilepsziás roham, miegymás. Viszont élő emberrel nem találkoztam eddig akinek bármi komoly baja lett volna belőle. (Az a max, hogy nem emlékszik semmire, és utána három napot aludt).
Nem azért kérdezem, mert Fronyóra akarok vedelni, csak kíváncsi vagyok, hogy ez csak a szokásos "elrettentő drogstratégia" (ami évtizedek óta nem működik) vagy tényleg a tűzzel játszik az aki Frontinra, Xanaxra, Rivotrilra iszik?
Nagynéném ebbe halt bele. Gyógyszer mellé alkoholt ivott.
De vannak hírességek akik szintén ebbe haltak bele
Pl: Whitney Houston
Anna Nicole Smith
Janis Joplin és még jó sokan,
Vannak akiknek a gyógyszerek összetevői nem okoznak nagy bajt ha alkohollal párosítják, de vannak akik belehalnak. Ahogy a nagynéném is. Nem volt gyógyszerfüggő sem alkoholista, csak időnként élt vele.
Sajna volt egy elég hosszú időszakom, amikor mindent nyomtam egyszerre, ész nélkül, súlyos depresszió miatt.
Eredmény: toxikológia 4x, pszichiátria 3x, és máig rettenetes emlékek a rosszullétekről (már amire emlékszem...).
No de azért nem egy-egy szemekről volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!