5 hónapja szedek Frontint, kezd nem használni. Váltás megoldás?
Rivotrilra gondoltam. Előtte azt szedtem anno, de egy idő után nem reagált a szervezetem rá sehogy, csak kb mintha cukorkát ennék. A Frontin eddig jó volt, de kezd gyengülni a hatása. Emelni nem akarom, mert azért az szerintem rosszabb lenne. Vajon mostmár használna újra a Rivo?
(NEM VÉLEMÉNYT KÉREK, akinek csak az van, meg hogy ne szedegessek ilyen $zarokat, kíméljen meg, nem az érdekel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
1. Folyamatban van a váltás, mivel ahova eddig jártam, $zar volt.
2. Zárójeles rész látom kimaradt....
De nem a depr. a lényeg. Hanem hogy NEM TUDOK aludni. 3 éjszaka plafonbámulás után már nekem is égnek és vörösek a szemeim, de akkor sem megy. De ezt csak az érti, aki tapasztalt hasonlót.
Aki nem, az csak fújja a "lényeget", mint a szentírást...
PSZICHIÁTEREM MONDTA HOGY A FRONTIN NEM VESZTI EL HATÁSOSSÁGÁT!!! Márpedig amit doktornőm mondd az mindig igaz!
Leveled alapján azt gondolom te eleve rivotril-t akarsz szedni és ez a frontin nem használ dolog egy megmagyarázása annak miért akarsz rivotrilt kapni orvostól!! De megsúgom a rivotril már olyan kategóriába esik aminek kiváltásához már személyi igazolvány szám is kell meg még egyéb irat hogy milyen ne engem kérdezz!
4: Szerinted fél évig megalkuvásból szedtem a Frontint?
Nekem aztán oly mind1, hogy hívják, ha használ, miért akarnék Rivotrilt szedni, ha használna a Frontin?
Eddig napi 1 mg-mal elvoltam.
Most 2-3tól alszom 6 órát.
Nekem azt mondta a pszichiáter, hogy hozzá lehet szokni.
Háziorvosom semmit nem ír fel. Múltkor fel akartam íratni alvásra gyógyszert (NEM Rivotrilt, mégcsak nem is pszichiátriai cuccról van szó), közölte, hogy ő semmit, jó lesz nekem a Frontin. Ok, 50 db-bal kihúzom már ezt a 2 hetet....
Valaki esetleg válaszolna a kérdésre is, és tud olyan gyógyszert, ami használ is, és nem 10x annyi az ára, mint ezeknek? Mivel rendszeres dologról van szó....
(Eszembe nem jutott illegálisan beszerezni.)
"PSZICHIÁTEREM MONDTA HOGY A FRONTIN NEM VESZTI EL HATÁSOSSÁGÁT!!! Márpedig amit doktornőm mondd az mindig igaz! "
A többi sem veszti el, csak a szervezeted hozzászokik. Ugyanaz a dózis nem képes a végtelenségig elbírni a növekvő ingerszámmal.
Kérdező, alvásproblémákra jobb a rivotril, bár komoly inszomniánál az sem sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!