Nagyon elkezdtem izzadni úgy négy hónapja és nem tudom mitől lehet. Milyen dolgot ajánlanátok rá, hogy ez elmúljon? Én hallottam a Solutio Antisudoricáról és szeretném, ha erről írnátok nekem, hogy hatásos-e vagy hogy kell használni, mikor stb.
Az izzadás egy nagyon hasznos dolog.A szervezetből nagyon sok méreganyag távozik ilyenkor. Az izzadás nem más ,mit a
test hőszabályozása .Persze az életkor írás megint hiányzik
ebből is lehetne sok mindenre következtetni .Az okot kell megkeresni,ha ezt nem természetesnek itéled meg .A háttérben egyéb betegség is lehet.Inkább az orvost ajánlanám .
Nekem csak ez vállt be,erősen izzadtam de nem volt nagyon erős szaga,csak ha testmozgást végeztem,tesiztem,de a felsőim mindig vízesek voltak,minden polóm átütött izzadság foltos volt,ami nagyon kellemetlen,sokféle terméket kipróbáltam sikertelenül.
Aztán megvettem ezt és este ,fürdés után bekentem vékonyan a hónajam,mást nem használtam este,másnap meg sima sprayt fújtam rá és nem izzadtam már olyan erősen,heti 1-2 alkalommal használtam eleinte,aztán már csak havonta néhányszor.Nekem bevállt.Frissen borotvált,tehát aznap vborotvált hónajra,(ha borotválod)ne használd,meg kicsípi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!