Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Éjszakai bevizelésre tudtok...

Megyery Albert kérdése:

Éjszakai bevizelésre tudtok hatásos ellenszert?

Figyelt kérdés
Szeretnék tanácsot kérni a nagypapám problémájára! Az a gond már több hónapja, hogy éjszaka, illetve nappal, ha elalszik bevizel és nem ébred fel rá! Amikor ébren van semmi gond nincsen, normálisan jár wc-re, viszont mikor elalszik sajnos nem érzékeli az ingert és bevizel! Aktiv életet él, orvosi laborleletei jók.
2013. szept. 2. 09:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a nagymamám (89) volt így. Mi pelenkával próbálkoztunk de sajnos visszaütött a dolog. Mivel tudta, hogy rajt a pelenka már akkor sem kelt fel ha fenn volt.
2013. szept. 2. 09:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem írtad hány éves a kis öreg .A napi teendők után mélyebben elalszik .A záró izmok már nem olyan erősek,el is ernyednek .A jelző rendszer már nem úgy működik,mint fiatalon.De már az a vészjelző sem ami a férfiaknál megvan,a merevedés .Mert ha ilyenkor ez lenne,nem történhetne meg a dolog.Nincs más megoldás,ha már hosszasan .Este már nagyon kevés folyadékot igyon .

Ez már a 2. gyerekkort jelenti .

1 es,nagyon kiváncsi lennék rá,te hogy éled meg 89.ket ?

Te még mennyi mindenre fogsz rájátszani .

alszik fel kell ébreszteni.

2013. szept. 2. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Valahogy a végén keveredtek a sorok,előző .
2013. szept. 2. 11:18
 4/5 anonim ***** válasza:

#2 bocsi, de nem kell személyeskedni. Nem panaszkodtam, ítélkeztem csak azt meséltem el ami velünk megesett. Tudom, hogy ez természetes, főleg az ő korában.

És félreértés ne essék, nagyon szeretem a nagymamám és hálás vagyok neki mindazért amit tett értem kiskoromtól kezdve.

És nem, én nem fogom megérni a 89-et.

#1 voltam.

2013. szept. 2. 11:59
 5/5 A kérdező kommentje:
68 éves.Nagyon jó fizikai állapotban van,minden lelete jó.Volt egy kis jóindulatú prosztata megnagyobbodása,de szerencsére már nincsen.Ezért is érthetetlen a dolog.Pelenka csak tüneti kezelésre jó,olyan megoldást tud esetleg valaki,ami megszüntetné ezt a kellemetlenséget esetleg,s ami hatásos?Előre is köszi mindenkinek a segitséget!
2013. szept. 4. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!