A Seduxen nevű gyógyszertől miért vonták meg a támogatást?
Diazepam bomlásnál elég sok kártékony anyagot szabadít fel. Alprazolam viszont közel sem annyit. Seduxen helyett
inkább akkor Frontin-t kellett volna javasolni, ugyanaz
a család.
Viszont a pszichiátereddel ellentétben másfajta kezelést
javasolnék. Sikerült már a kiváltó okot diagnosztizálni?
Megsúgom, hogy a tüneteidet akár egy foggyulladás is ki-
válthatja. Nem hittem el, de igaz. Saját bőrömön tapasz-
taltam. Nálam is próbálkoztak mindennel, antidepresszáns,
nyugtató stb. Egyik sem hatott. Mára már sokat javult a
helyzet, viszont nem eszek sem gyógyszert, sem egyéb ter-
mészetes szereket (csak pl vitaminokat).
Igen,kerestük az okokat.Volt is egy gócpontom,ami rendszeres hőemelkedést,később már csalánkiütést okozott.A mandulám sok éve rossz volt,de a fül orr gégészek többsége kb.elhajtott,hogy semmi bajom,és sok év kellett mire egy lelkiismeretes orvos megállapította,hogy a mandulám okozhatja a hőemelkedést mert teljesen rossz.Amikor kiszedték a kiütések gyakorlatilag rögtön elmúltak és a rendszeres délutáni hőemelkedések is.
A szorongásos tünetek viszont folytatódtak.Tehát igen,gócpont keresés volt,de a mandula kivételével is folytatódott az egész.:( Jelenleg nincs ötletem,van e testi oka. A lelki okokkal sokat foglalkoztunk pszichoterápiákon,de a sok bele fektetett munka ellenére még mindig erőteljesen kísér ez az egész.:( És eddig egyedül a benzodiazepin típusú gyógyszerek csökkentették le igazán a szorongásaimat.De ez sem megoldás.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!