Van, aki a Frontintól (Xanax, stb. ) vagy bármelyik antidepitől meggyógyult?
2. válaszoló vagyok. Xanaxot pl. szedtem, de nem rendszeresen, pont azért, mert féltem a hozzászokástól. Viszont volt, hogy alig bírtam aludni, minden mást beszedtem (még az irtó büdös macskagyökér teát is megittam), és csak akkor vettem be egy fél szemet, amikor már semmi más nem hatott. Nekem egyébként egy "enyhe szorongásoldó" volt az álmatlanság egyik kifejezett okozója, az alap stresszen kívül.
Megúsztam a rászokást, mert alig szedtem, és a szorongásoldó nem volt addiktív. de rendbe jönni nem ezek segítettek, hanem egy olyan neurológus, aki nem csak a bogyókat irkálta fel, és pár alternatív gyógymód.
Amúgy teljesen igazad van abban, hogy ezeket nem kellene ilyen felelőtlenül felírogatni az embereknek.
Kérdező!
Én az első vagyok. Tapasztalatból írtam, amit írtam. Zoloftot szedtem, és mellé Rivotrilt. Meggyógyultam, És nem lettem függő sem. Mi van ezen olyan hihetetlen. Be kell tartani az orvos utasítását, és nem benyakalni a nyugtatókból. Igazából nem is értem a kérdésedet. Ezeket a szereket csak szakorvos tudtával, és felügyeletével szabad szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!