Van, aki a Frontintól (Xanax, stb. ) vagy bármelyik antidepitől meggyógyult?
a lényeget hagytad ki: írtam, hogy tökéletes a placebó hatása, ez elvitathatatlan.
ha jól értem, akkor te viszont nem szakemberként tudod, hogy mi jó és mi nem jó. aha, logikus. olvass kicsit utána a dolgoknak, akkor is megérted, ha nem vagy jártas a gyógyszerészetben.
akkor ritka szerencsés vagy. tudod én meg sok olyat ismertem, akik bizony megszenvedtek alaposan már csak a kísérletezéssel is h abba hagyják, aztán végül fel is adták. nem ment. úgyhogy nem ilyen egyszerű kérdés ez sajnos ... akár az alprazolam akár a clonazepam elég addiktív hatóanyag.
szóval félretanítottak. a szokásos jelenség. ugye a foci és a pszichológia, amihez mindenki jobban ért.
én viszont azért pár tucat, talán 100 feletti esettel nyugodtan állítom h egy alprazolam-megvonás bizony tud olyan erős lenni, mint egy ópiát-megvonás. és nem, nem tanultam speciel ezt így egyáltalán, ez színtiszta tapasztalat. (a clonazepam még sokkal rosszabb ilyen szempontból, erősebben kötődik a plazmához)
persze nem arról van szó h szedte vki fél évig és aztán elhagyja. na nem. itt masszív függőkről, azaz akik 10-15-20 éve napi 10 mg-okban szedik, és bizony legtöbbször a teljes képtelenség a leállás.
szted mit is tanítottak rosszul? háthas tanulok még vmit, oszd meg velem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!