Xanax és antidepresszáns csak együtt?
Sajnos az egyetem vége felé elég stresszes lettem, az egyik családtagom szedett évek óta xanax-ot és antidepresszánst párhuzamosan. Ő adott nekem Xanax-ot hogy tudjak aludni, ami működött is. Viszont most így visszagondolva erre a félévvel ezelőtti 3 hónapos időszakra, hát borzasztóan éreztem magam. Depressziós voltam nagyon, öngyilkos gondolataim is voltak, illetve rettegtem, ahogy jött az éjszaka, a sötétség és az egyedüllét.
A kérdésem, hogy ez a Xanax miatt lehetett-e? Az igaz-e, hogy Xanax-ot csak antidepresszánssal szabad szedni, mert a Xanax maga depressziót okoz? Lehetséges, hogy azért lettem depressziós, mert Xanaxot szedtem csak antidepresszáns nélkül?
Van hajlamom a depresszióra. Orvossal soha nem egyeztettem Xanax szedéséről, és már abba is hagytam, és most, hogy jobb az idő és itt a nyár, illetve több a napfény, most jól érzem magam. De attól még kíváncsi vagyok a Xanax és az antidepresszáns kapcsolatára.
Tehát akkor Xanaxot mindig antidepresszánssal írnak fel?
Egyébként nem szedem már hála istennek, csak pár hónapig szedtem, de nagyon szomorú voltam az időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!