Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez depresszióra utal?

Ez depresszióra utal?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy egyfajta rossz közérzet fog el. Nem is tudom pontosan megfogalmazni, hogy milyen csak annyit, hogy ilyenkor mindentől elmegy a kedvem, szomorú vagyok ès levert. Mindig olyan érzésem van, hogy már nincs sok hátra az életemből, illetve, hogy túl gyorsan telik az idő és ez nyomaszt.

Általában három-négy naponta fordul elő és órákig tart. Ilyenkor néha a fejem is megfájdul, bár annak valószínüleg más az oka. :/

Szerintetek ez normális a koromban vagy nem?

2017. aug. 14. 23:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem normális.

Depressziónál legalább 2 hete, folyamatosan kellene nyomottnak érezni magad.

Szóval inkább attól függ, hogy amikor nincs ilyen fura érzésed, akkor hogy érzed magad. Tudsz-e örülni, nevetni, erdekelnek-e a szokásos dolgaid, ilyesmi.

2017. aug. 15. 02:14
 2/2 te te te ***** válasza:
Ezt nehez megmondani. Erre valoszinuleg majd te talalod meg a valaszt. Viszont ha ugy erzed hogy ez sujosbodik avgy neked mar kifejezetten kellemetlen, es erzed hogy ez nem normali, surgosen menj orvoshoz. Tapasztalatbol mondom. Ha tul sokaig huzod, es egyre rosszabb lesz, akkor az teged is tonkretehet, felteve ha ez az. Amit gyanitok
2017. aug. 16. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!