Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Remotiv Extra, orbáncfűtartalm...

Remotiv Extra, orbáncfűtartalmú készítmény mennyire lehet hatásos depresszióra és pánikbetegségre? Valaki próbálta már? Tapasztalatokra lennék kíváncsi?

Figyelt kérdés
Depresszió,Pánik.

#depresszió #pánik #Remotiv extra Tapasztalatok?
2017. júl. 24. 11:24
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
A betegség erősségétől függ. Nálam semmit nem használt egyik növényi eredetű bogyó sem.
2017. júl. 24. 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Pánikbetegséget, és depressziót szakorvos tud diagnosztizálni. Ezek komoly betegségek, és gyógyszer kell ellenük. A Remotív Extra ehhez olyan, mint a kamilla tea tüdőbaj ellen.
2017. júl. 24. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Kár volt lepontozni a 2.at. A Remotív extra csak enyhe depresszióra jó, és minimális szorongásra, én tudom mert azt szedem, de szedtem már mást is. Ha rendesen pánikbeteg vagy, kevés a Remotív extra, de ha igazán depressziós vagy akkor is.
2017. júl. 26. 00:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Enyhe depresszió : Kedvtelenség , szomorúság,levertség. Pánik : az minimális , néha napján előjön ,de csak nagy tömegben. Csak azért kérdeztem mert Németországban dolgozom , voltam orvosnál és itt első körben a tünetek alapján Remotivot írnak fel vényre . 1 hét 500mg /nap ,2 hét 750 mg/nap .Ha nincs javulás 1500 ig lehet felmenni .
2017. júl. 26. 10:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor maradj a Remotívnál, ha végképp nem használ akkor vagy elfogadod, hogy most ez egy ilyen periódus, vagy szedsz rendes gyógyszert pl Escitil.
2017. júl. 26. 11:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Én már szedtem cipralexet. :-) = ESCITIL . Most is ezt akartam felíratni . De itt másként működnek a dolgok. kb 1 óra beszélgetés után töltöttem ki az 50 kérdésből álló tesztet . A doki ezek alapján hozza meg ,hogy kit milyen módon kell kezelni. Nálunk bemész priváton , 10 perc és jössz ki recepttel a kezedben . Sajnos tudom ,hogy mnilyen hatásuk van az antidepiknek . Szedtem 2 alkalommal életemben, cipralexet és prozacot . Mindkettővel megvoltam elégedve , nagyon sokat segítettek. 5 éve nem szedtem semmit ,de most kezd megint előjönni a történet :-) Ezért is tettem fel a kérdést ,hogy valaki próbálta -e mára remotívot ,stb. Elkezdtem szedni ezt a gyógynövényes cuccot . 2-3 hét múlva kiderül ,hogy mennyire hatásos nálam. Megírom a tapasztalatot . Köszi a válaszokat mindenkinek !
2017. júl. 26. 18:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam , szép lassan emeltem az adagod .250 mg-mal kezdtem 5 naponta emeltem 250 mg -mal . Egész 1000 mg ig mentem el ,de sajnos nem éreztem pozitív hatást .5 hétig próbálkoztam. Viszont ez nem azt jelenti ,hogy másnak nem segítene ez a készítmény. Mindenkinek más a szervezete,problémája .Lehet több idő kell neki , hogy kifejtse hatását vagy még nagyobb adag. Én már 750 mg - tól is majdnem falnak mentem ,tiszta ideg lettem :-)
2017. szept. 11. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!