Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez depressziora utal?

Ez depressziora utal?

Figyelt kérdés
Suli idoszakban sokszor voltam szomoru es maganyos. Ugy ereztem senkinek sem vagyok fontos. Neha sirtam. Most hogy nyar van alig van ilyen erzesem. Neha ilyenkor is igy erzem, de sokkal boldogabb vagyok. Lehet ez az iskola miatt van. Az osztalyom velemenyem szerint nagyon rossz. Semmi osszetartas sincs benne. Ugy erzem hogy ennek az iskolanak a szintje nekem tul gyenge. Bevallom nem lettem kituno igy sem, de ugy lettem negyes tanulo hogy semmit sem tanultam. Szerintem ez is lehet ok.
2017. júl. 20. 23:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez még nem depresszió, csak nem érzed magad elég jól a bőrödbe.

Én is hasonlóképp érzek, viszont az én osztályom nagyon összetartó és elég jó a közösség, viszont én sosem éreztem a helyemet, ezért sokszor értek rossz napok...

Beszélgess a barátaiddal is és ha megértik a problémáid az ugyis jol fog esni a lelkednek ;)

2017. júl. 21. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!