Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a véleményetek, erről a...

Mi a véleményetek, erről a személyről?

Figyelt kérdés

Ezt írta a jegyzetként magának:

Holnap dolgozni megyek. Még a gondolatától is kiver a verejték. Annyira szeretem a munkámat, mint döglött tetemet csókolgatni.

És holnap kezdhetem a csókot. K..vajó! Lassan talán már beledöglök, max egy-két év, és tuti kinyúlok, mert ezt nem lehet túl sokáig bírni.

Sebaj, akkor talán világosabb lesz minden. Csak akkor gyorsan kellene megdögölni, mert ez az élettel járó vajúdásom k..aszottul leamortizál.

Vagy inkább múlt időben az igaz. Ezt csináljam míg bele nem döglök? Pedig nem sok esély van a változásra. Szép remények. Teljesen feldob.

Nem is ragozom tovább. Ezt a létformát k..vára nem nekem találták ki. Ennyi k..aszott munka sz.rér-h.gyér, az ember nem megy semmire, az idő meg csak megy.

Mondtam már, hogy okádhatnékom van az egésztől? Kú..............vára!

Ezt jól megszívtam. Ezért élek? Ezekért? Köszönöm szépen.

2010. máj. 24. 14:03
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
65%

bocsi az eggy-ért

mindig rosszul irom ha sietek

2010. máj. 25. 15:35
 12/22 anonim ***** válasza:
14%
ajj szerintem meg szánalmas....ha nem tetszik a munkahelye, akkor váltson, de ne rinyáljon....ha pedig egyáltalán nem akar dolgozni...pfff...más talán örülne ha egyáltalán lenne munkahelye...
2010. máj. 25. 20:02
 13/22 A kérdező kommentje:
Ez is igaz lehet.
2010. máj. 25. 21:07
 14/22 anonim ***** válasza:
33%
Depressziós és frappánsan fejezi ki magát.
2010. máj. 25. 21:39
 15/22 anonim ***** válasza:
63%
Sokan gondolnak ilyesmiket a reggeli buszon.
2010. máj. 26. 03:53
 16/22 anonim ***** válasza:
81%
Mintha olyan könnyű lenne munkahelyet változtatni. Az iskolapadból én is sokat okoskodtam annak idején.
2010. máj. 26. 06:18
 17/22 anonim ***** válasza:
69%
Előző teljesen igazad van!
2010. máj. 26. 11:22
 18/22 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben igaza van, azért kell sok millió embernek így lennie hogy az emberek pár %-a fürödjön a pénzben.
2010. máj. 27. 19:26
 19/22 A kérdező kommentje:
Igen, ez az oka mindennek.
2010. máj. 27. 20:07
 20/22 anonim ***** válasza:
Az ember nem mindig...vagyis szinte soha nem azt a munkát végzi,amihez tehetsége van,amihez ért,amit szeret!Sajnos ez a "vasárnap esti" felfogás 100 emberből 98-nál meg van!És ha sokáig teszi az ember azt,amit utál,akkor abba beleposhad!Én még csak most kezdtem el dolgozni,de már előre félek ettől!Rohadt egy dolog,hogy dolgozom egy olyan gyárban,ahol luxus Audikat gyártanak olyan embereknek,akik nem is biztos,hogy adóznak és nekik azok a milliók szinte átlagos "talált pénz"!Én meg 55 ezerért szépen igényesen megcsinálom nekik,hogy mereszthessék a pecsájukat a marhabőr ülésen és igényesen elkészített kormányt markolhassanak,engem meg 100 Ft elvesztése is földhöz vág!Kiút van...tanulhatnék valami olyat,ami mostanában menő,de az tömve van!Ismerősöm nincs és a pénzem is kevés!Magyarán örülök,hogy lyuk van a seg...gemen,míg mások milliókat keresnek havonta és csak kávézgatni kell egész nap!
2010. szept. 18. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!