Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a véleményetek, erről a...

Mi a véleményetek, erről a személyről?

Figyelt kérdés

Ezt írta a jegyzetként magának:

Holnap dolgozni megyek. Még a gondolatától is kiver a verejték. Annyira szeretem a munkámat, mint döglött tetemet csókolgatni.

És holnap kezdhetem a csókot. K..vajó! Lassan talán már beledöglök, max egy-két év, és tuti kinyúlok, mert ezt nem lehet túl sokáig bírni.

Sebaj, akkor talán világosabb lesz minden. Csak akkor gyorsan kellene megdögölni, mert ez az élettel járó vajúdásom k..aszottul leamortizál.

Vagy inkább múlt időben az igaz. Ezt csináljam míg bele nem döglök? Pedig nem sok esély van a változásra. Szép remények. Teljesen feldob.

Nem is ragozom tovább. Ezt a létformát k..vára nem nekem találták ki. Ennyi k..aszott munka sz.rér-h.gyér, az ember nem megy semmire, az idő meg csak megy.

Mondtam már, hogy okádhatnékom van az egésztől? Kú..............vára!

Ezt jól megszívtam. Ezért élek? Ezekért? Köszönöm szépen.

2010. máj. 24. 14:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
44%
Egy elkeseredett személy, akinek nem jött be az élet. Talán túl korán vállalt családot, talán nem tanult tovább, vagy egyszerűen csak nem volt bátorsága változtatni. Megértem és sajnálom.
2010. máj. 24. 14:09
 2/22 anonim ***** válasza:
79%
Igaza van!
2010. máj. 24. 14:13
 3/22 anonim válasza:
79%
Depressziós, de a csúnya szavak ellenére azért értelmesnek látszik
2010. máj. 24. 14:15
 4/22 anonim ***** válasza:
79%
Hogy jól látja a mai világot.... :S :(
2010. máj. 24. 14:16
 5/22 A kérdező kommentje:
Hát igen.
2010. máj. 24. 14:51
 6/22 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem 10-ből 8 embernek vannak rendszeresen visszatérően ilyen gondolatai csak általában nem írják le őket. Nagyon nagy szívás hogy ezzel kell elpazarolni az amúgy is olyan rövid és küzdelmes emberi életet, ez az ami kiváltja az elkeseredést, a dühöt amit a kérdező által leírt sorokban is olvashatunk. Az ember szerintem nem ilyen életformára rendeltetett ezért is szenved tőle mindenki, de nagyon nehéz majdnem lehetetlen kivonni magadat a mókuskerékből, mert minden a pénzről szól. Az életeben semmit nem lehet megélni és kiélvezni 100%-osan mert mindig megélhetési gondokkal kell küzdeni. (kivéve a kevés szerencsésnek)
2010. máj. 24. 17:26
 7/22 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy legyen öngyilkos. Én elsején magamra nyitottam a gázt de elzárták mire felébredtem. Te, de azt a bőgést hogy folytatódik tovább... Azóta viszont nem panaszkodom :)
2010. máj. 25. 04:13
 8/22 A kérdező kommentje:
Nincs tovább, ennyi az egész.
2010. máj. 25. 06:52
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

abszolult átlagos 'már megint hétfő reggel van' reakció

egy kicsit mocskos szájú magyar átlagember

2010. máj. 25. 08:13
 10/22 anonim válasza:
100%
Neki is elege van abbol hogy a tv-ben néhány ember milyen jol él meg az ujságokban. És ugy gondolja ö dolgozik és nekik ebböl van jolétük De ha mindenki eggy nap nem csinálna semmit akkor nekik is el kéne kezdeni dolgozni.
2010. máj. 25. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!