Fideszesek! Mi a véleményetek erről a személyről? Őszintén! :D
Daher Pierre, az IZRAELI-libanoni határ mentén született.. így szól az önéletrajza e rendkívül értékes képviselőnknek.
Kérdésemre ha kérhetném, csak Fideszesek válaszoljanak. Ha esetleg valami nagyon röhejes és provokáló válasz érkezik, csak erre reagáljanak más pártokkal szimpatizálók. Én Jobbikos vagyok, szerintem nem kell nagyon ecsetelnem, hogy mit gondolok erről a személyről, de én most a Fideszesek nézeteire vagyok kíváncsi.
Ja... és mielőtt lerasszistáznátok, nem vagyok az, szimplán röhejesnek tartom, hogy egy olyan személy "ül" a Parlamentben, aki még magyarul sem tud. (Az ül szó azért van idézőjelben, mert avatásának napja óta nem tartózkodott a teremben..)
Oszt ménem ? Há mer el van gípelve!
http://www.youtube.com/watch?v=tq5XwjFXbaU <- itt a link helyesen.
a "nemzeti együttműködés" Fidesz kormány tagja
ez az ember egy ős izraeli:D semmi köze nincs az őseinek Magyarországhoz:)
ezek után szted sincs helye a Parlamentben, ugye?
egyébként.. Hajrá Magyarország! Hajrá MAGYAROK! ......
ha zsidó, ha nem.. magyarul nem tud
helyes szerinted így beálítani a Parlamentbe?
biztos tökéletes munkát tud így végezni....
Előző vagyok.
Természetesen elég nagy baromság ez a Fidesz részéről, ha annyira törődtek volna vele, legalább elpróbálhatták volna vele az esküszöveget 2-3x mert ez nagyon ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!