Fideszesek! Mi a véleményetek erről a személyről? Őszintén! :D
Figyelt kérdés
Http://www.youtube.com/watch? V=tq5XwjFXbaU2010. júl. 22. 20:39
11/13 A kérdező kommentje:
nem ciki, hanem felháborító
főleg azok után, hogy ők a nagy nemzeti összetartozás kormányának állítják be magukat
kapizsgálod már, hogy átvernek?
2010. júl. 22. 22:45
12/13 anonim válasza:
Kedves kérdező, te edelényi ember vagy?:) Mert én igen, a Jobbikos vagyok én is, és igenis Pierre-t utálom, mert mikor árvíz volt, csak OV mellett volt hogy benne legyen a tv-ben, az embereken meg nem segített.
13/13 A kérdező kommentje:
Szia! Ha tudni szeretnéd, én győri vagyok. Tehát elég messze lakom Edelénytől, de azt tudom hogy valami hihetetlen jó polgármesteretek van! :) Kevés az olyan ember az országban, mint Molnár Oszkár.
Természetesen tudom, hogy ez a Pierre egy állszent f.asz, mondanod se kellett volna. Hűen tükrőzi ez az ember a pártját, vagyis a Fideszt.
Továbbra is várom a Fideszes szavazók válaszait!
Szebb jövöt!
2010. júl. 23. 00:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!