Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Mi a véleményetek...

Fideszesek! Mi a véleményetek erről a személyről? Őszintén! :D

Figyelt kérdés
Http://www.youtube.com/watch? V=tq5XwjFXbaU
2010. júl. 22. 20:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

nem ciki, hanem felháborító

főleg azok után, hogy ők a nagy nemzeti összetartozás kormányának állítják be magukat

kapizsgálod már, hogy átvernek?

2010. júl. 22. 22:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, te edelényi ember vagy?:) Mert én igen, a Jobbikos vagyok én is, és igenis Pierre-t utálom, mert mikor árvíz volt, csak OV mellett volt hogy benne legyen a tv-ben, az embereken meg nem segített.
2010. júl. 22. 23:26
 13/13 A kérdező kommentje:

Szia! Ha tudni szeretnéd, én győri vagyok. Tehát elég messze lakom Edelénytől, de azt tudom hogy valami hihetetlen jó polgármesteretek van! :) Kevés az olyan ember az országban, mint Molnár Oszkár.

Természetesen tudom, hogy ez a Pierre egy állszent f.asz, mondanod se kellett volna. Hűen tükrőzi ez az ember a pártját, vagyis a Fideszt.

Továbbra is várom a Fideszes szavazók válaszait!

Szebb jövöt!

2010. júl. 23. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!